Film top 6: november 2016

Elke maand komen er zoveel leuke series en films uit, zowel in de bioscoop als op dvd. Maar welke wil je nu echt niet missen en welke kan je beter overslaan? Chicklit.nl zet de leukste films van de maand op een rijtje!
 

Doctor Strange

Bioscoop 

In Marvel’s ‘Doctor Strange’ volgen we het verhaal van de wereldberoemde neurochirurg Dr. Stephen Strange.
Zijn leven verandert drastisch na een verschrikkelijk auto-ongeluk dat het einde van zijn carrière betekent. Wanneer de traditionele medische wetenschap hem in de steek laat, gaat hij noodgedwongen op zoek naar genezing en hoop, in de mysterieuze enclave van Kamar-Taj. Hier ontdekt hij de geheimen van een verborgen wereld vol mystiek en verschillende dimensies. Strange staat voor de keuze; terugkeren naar zijn bestaan vol welvaart en aanzien, of alles achter zich te laten en de wereld verdedigen tegen duistere krachten uit andere dimensies als machtigste magiër. 

Arrival

Bioscoop

Wanneer overal op aarde mysterieuze ruimtevaartuigen neerdalen wordt een eliteteam samengebracht onder leiding van linguïst Louise Banks om contact met de buitenaardse wezens te zoeken. Terwijl de mensheid balanceert op de rand van een totale oorlog moet het team op zoek naar antwoorden tijdens een race tegen de tijd. Om deze antwoorden te vinden en de mensheid te redden moeten ze hun eigen levens in gevaar brengen.

Ice age 5

DVD

Scrat’s epische achtervolging van het ongrijpbare eikeltje zorgt er dit keer voor dat hij in de ruimte terechtkomt waarbij hij per ongeluk een kosmische kettingreactie teweegbrengt die de wereld van Ice Age volledig dreigt te veranderen.
Om zichzelf te redden moeten Sid, Manny, Diego en de rest van de kudde hun huis verlaten en beginnen aan een reis vol humor en avontuur door nieuwe, exotische landen waarbij ze een groot aantal nieuwe, kleurrijke karakters ontmoeten.

Trolls

Bioscoop 

Deze film wordt gemaakt door de makers van Shrek. Het verhaal gaat over de meest grappige, slimme, animatiefilm van het jaar. Stap de kleurrijke wereld van de optimistische en hilarische trollen. Naast de trollen heb je ook de Bergens en deze zijn alleen optimistisch wanneer ze trollen in hun buikje hebben!

Hacksaw Ridge

Bioscoop 

Desmon Doss groeit op in een klein dorpje samen met zijn vader, moeder en broertje. Hij moet vaak toezien hoe zijn dronkaard vader uithaalt naar zijn moeder. Wanneer de Tweede Wereldoorlog uitbreekt, besluit Desmond dat hij wil dienen als hospik. Echter wil hij geen wapens aanraken. Dit levert problemen op tijdens zijn militaire opleiding, maar uiteindelijk krijgt hij toch toestemming om geen wapen te hoeven dragen. In 1945 belandt hij samen met andere soldaten betrokken bij de strijd van Hacksaw Ridge. Lukt het hem te overleven zonder wapen?

 

The Legend of Tarzan

DVD

Het is al jaren geleden dat de man ooit bekend als Tarzan de jungles van Afrika achter zich liet voor een overheerlijk leven als John Clayton III, Lord Greystoke, met zijn geliefde vrouw Jane aan zijn zijde. Nu gaat hij terug naar de Congo, uitgenodigd om te dienen als een handel-afgezant van het Parlement. Hij is zich er niet van bewust dat hij een pion in een dodelijk convergentie van hebzucht en wraak is, het brein van de Belgische kapitein Leon Rom. Maar degenen achter het moorddadige plot hebben geen idee wat ze ontketenen...

Welke films heb jij deze maand al gezien? 

Nieuwste artikelen

  • Virgin River seizoen 4 en 5 bevestigd

  • 16x de leukste musical films

  • You seizoen 3 trailer: Joe heeft een nieuwe obsessie

  • Geef je op voor de Chicklit.nl leesclub met Bloemen van steen van Ilaria Tuti

  • Recensie: Dune

Gerelateerde artikelen

  • Film top 6: juni 2017

  • Moederdag boeken top 6

  • Deze films en series verschijnen in november op Netflix

  • Young Adult top 6: oktober 2015

  • Chicklit.nl top 6: september 2016

Zoek in artikelen