Film & Serie top 6: november 2023

Elke maand verschijnt er weer zoveel nieuws op de streamingdiensten en in de bioscoop. Het is soms moeilijk om doorde bomen het bos te zien. Maar laten wij nu alles kijken en je helpen om de beste titels van het moment te delen.

 

 

 The Fall of the House of Usher (Netflix)

In deze horror serie van Mike Flanagan (The Haunting of Hill House) en gebaseerd op het werk van Edgar Allan Poe, hebben de meedogenloze broers en zussen Roderick en Madeline Usher, Fortunato Pharmaceuticals uitgebouwd tot een imperium van rijkdom, privileges en macht. Maar geheimen uit het verleden komen aan het licht wanneer de erfgenamen van de Usher-dynastie beginnen te sterven door toedoen van een mysterieuze vrouw uit hun jeugd.

 


The Other Zoey (Prime Video)

Deze romantische komedie gaat over Zoey, een computernerd die weinig romantiek in haar leven heeft. Dat verandert wanneer de voetbalster van de school een ongeluk krijgt. Hij lijdt aan geheugenverlies en heeft het idee dat Zoey zijn vriendin is. En Zoey gaat erin mee...

 

 

 


The Gilded Age (HBO Max)

The Gilded Age neemt ons mee naar een tijd waarin de conflicten tussen het oude en het nieuwe geld heel voelbaar zijn. Zullen de jonge vrouwen die de hoofdrollen spelen in deze serie, in dit tweede seizoen verder hun eigen pad bewandelen? En waar brengt dat hen? De serie is geschreven door Julian Fellowes.

 

 


Bodies (Netflix)

Deze miniserie is gebaseerd op de gelijknamige Graphic Novel en volgt vier detectives in Londen. In vier verschillende tijdlijnen, waarvan er zich twee in het verleden en één in de toekomst afspelen, volgen we telkens een moordonderzoek. Eigenlijk volgen we telkens hetzelfde moordonderzoek. Het is belangrijk voor de toekomst van het land dat de detectives de moord oplossen.

 


The Super Mario Bros Movie (SkyShowtime)

Loodgieters en broers Mario en Luigi komen via een mysterieuze buis in een magische nieuwe wereld terecht, waar ze van elkaar gescheiden worden. Mario begint met hulp van prinses Peach aan een groots avontuur om zijn broer terug te vinden.

 

 

 


Pain Hustlers (Netflix)

Een vrouw die moeite heeft om haar dochter op te voeden neemt uit wanhoop een baan. Ze begint te werken bij een falende farmaceutische startup, maar wat ze niet verwacht, is het gevaarlijke afpersingsplan waaraan ze plotseling is begonnen.

Nieuwste artikelen

  • Slag of stoot - Meghan Quinn

  • De vergeten vrouwen- Kristin Hannah

  • Een dag om nooit te vergeten – Jill Mansell

  • Vliegen als een bij - Roland Schimmelpfennig

  • De Italiaanse droom - Jo Thomas

Gerelateerde artikelen

  • Moederdag boeken top 6

  • Fictie top 6: februari 2024

  • De winnaar van de 'Chicklit.nl Feelgood boek van het jaar 2023' verkiezing

  • Film & Serie top 6: februari 2024

  • Young Adult top 6: oktober 2015

Zoek in artikelen