Film & Serie top 6: maart 2024

Afgelopen tijd zijn er weer veel films en series uitgebracht. Sommige films hadden we al eerder in de bioscoop kunnen zien, een aantal hebben hun primeur via een streamingsite. Er is weer genoeg voor uren vermaak, te veel om uit te kiezen. Dit is onze Film & Serie top 6: maart 2024. Welke gaan jullie als eerste kijken?

 

One Day (Netflix)

Een veertiendelige miniserie over twee mensen die om elkaar heen blijven draaien, maar elkaar erg leuk vinden. Het is gebaseerd op de gelijknamige roman van David Nicholls. Het boek is goed ontvangen bij het publiek en uiteindelijk dus in een leuke serie verfilmd. 


Mr. & Mrs. Smith (Prime Video)

Een thrillerserie waarvan het 1e seizoen te zien is op Prime Video. John en Jane werken samen als undercoveragenten. Ze hebben hun leven opgegeven om fulltime aan het werk te zijn. Naast een werkrelatie hebben ze ook een romantische relatie. 


This is me now (Prime Video)

Jennifer Lopez heeft haar eigen film. Haar muzikale leven en haar liefdesleven worden op een mooie manier in beeld gebracht. En er is nogal veel liefde in het leven van Jennifer Lopez. Naast acterend zien we haar ook zingend en dansend. 


Avatar The Last Airbender (Netflix)

Een Amerikaanse serie gebaseerd op de oorspronkelijke animatieserie Avatar. Aang is de nieuwe Avatar die de wereld moet redden. Hij moet de vier elementen Vuur - Water - Lucht - Aarde leren beheersen om een einde te kunnen maken aan de oorlog die er gevoerd wordt. 


Aquaman and the lost kingdom (HBO Max)

Een film met o.a. Nicole Kidman te zien op HBO Max. Black Manta is vastbesloten om Aquaman voorgoed uit te schakelen. Dit keer is hij sterker dan ooit, maar hij zal zijn broer nodig hebben om de wereld te kunnen redden. 


Renfield (Skyshowtime)

Renfield, de dienaar van Graaf Dracula speelt de hoofdrol in deze griezelige film. Hij wordt gedwongen om slachtoffers te regelen voor zijn meester en alles te doen wat hem gevraagd wordt. Toch zou hij wel eens meer van de wereld willen zien, alleen weet hij niet hoe hij weg kan komen uit deze situatie.  

Nieuwste artikelen

  • Alles wat beweegt - Susan Smit

  • De terugkeer - Tina van Dijk

  • Het Wilde Eiland 2: Vuurlicht - Karen Swan

  • Ze kwamen ons halen - Martine Letterie

  • 12 Nederlandse YA auteurs om te volgen

Gerelateerde artikelen

  • De ergste film clichés 

  • 10x populaire jongen versus verlegen meisje films

  • 16 x gezellige Halloween films

  • Leukste meiden series op Netflix

  • Heksenfilms, de leukste films over heksen

Zoek in artikelen