Geef je op voor de Chicklit.nl Leesclub met De Socialite en de City

Droom jij er wel eens van om je leven om te gooien voor een spannend bestaan ergens anders? Minty Davenport krijgt deze kans en verruilt haar rustige leven in Charleston voor glitter en glamour in the Big Apple. De Chicklit.nl Leesclub leest De Socialite en de City, over Minty en haar avonturen in New York, the city of dreams. En daar zoeken we 15 VIP-readers voor. Geef je op en doe mee!

 
Over het boek
Southern belle Minty Davenport droomt haar hele leven al van de wolkenkrabbers van de Big Apple. Wanneer ze de kans krijgt voor een pr-firma in de modewereld van New York te werken, verruilt ze haar rustige bestaan in Charleston voor de grote stad en de keurige zuidelijke omgangsvormen voor het snelle bestaan. Een onverwachte uitnodiging voor een feestje zet haar hele leven op z''n kop: Minty wordt gefotografeerd door een societyfotograaf, die haar prompt benoemt tot nieuwste It Girl. Plotseling is ze populair, wordt ze uitgenodigd voor alle feestjes en krijgt ze zelfs een aantrekkelijk nieuw vriendje. Maar achter de schermen van deze glitter en glamour lijkt iemand haar zeer publiekelijke ondergang te bekokstoven.

Leesclub
Ben jij ook zo benieuwd naar dit boek? Vanaf 8 oktober 2012 zal De Socialite en de City door de Chicklit.nl Leesclub onder de loep worden genomen. Wil jij meedoen met deze editie? Meld je dan nu aan en wie weet word jij uitgenodigd om als VIP-reader het boek gratis te lezen en je mening te geven.

Elke editie worden er 15 VIP-readers gevraagd het boek te lezen. Je krijgt dan zo''n 2 á 3 weken de tijd om het boek te lezen. Via een online enquête kun jij dan je mening met ons delen. Daarna kun je 2 weken lang via Twitter, Facebook en ons forum met andere lezeressen over het boek kletsen en leuke prijzen winnen.

Aanmelden
Om in aanmerking te komen voor deze editie, moet je je eenmalig aanmelden voor de Chicklit.nl Leesclub. Geef je nu op via het aanmeldformulier. Ben je al aangemeld? Dan maak je al automatisch kans om geselecteerd te worden. Rond maandag 17 september 2012 selecteren we 15 VIP-readers, dus wees er snel bij!

De socialite en de city

  • Onze waardering:

             
  • Members waardering:

    1  2  3  4  5 
    (6 stemmen)
  • Omschrijving:

    Southern belle Minty Davenport droomt haar hele leven al van de wolkenkrabbers van de Big Apple. Wanneer ze de kans krijgt voor een pr-firma in de modewereld van New York te werken, verruilt ze haar rustige bestaan in Charleston voor de grote stad en de keurige zuidelijke omgangsvormen voor het snelle bestaan. Een onverwachte uitnodiging voor een feestje zet haar hele leven op z'n kop: Minty wordt gefotografeerd door een societyfotograaf, die haar prompt benoemt tot nieuwste It Girl. Plotseling is ze populair, wordt ze uitgenodigd voor alle feestjes en krijgt ze zelfs een aantrekkelijk nieuw vriendje. Maar achter de schermen van deze glitter en glamour lijkt iemand haar zeer publiekelijke ondergang te bekokstoven.

Meer info

Toegevoegd door:

Nieuwste artikelen

  • Spelen met vuur - Lina Bengtsdotter

  • Hoe ik mijn eigen moord oploste - Kristen Perrin

  • Broer, moordenaar - Ellen Heijmerikx

  • De schandalen - Herman Stevens

  • De storm van ons bestaan - Vanessa Chan

Gerelateerde artikelen

  • Lisette Jonkman trakteert op GRATIS eBook van Festivalkriebels

  • Recensie: Honderd uur nacht

  • De vijf mooiste bibliotheken ter wereld!

  • Astrid Harrewijn trakteert op GRATIS e-boek: De Huisbaas!

  • GEZOCHT: Chicklit.nl zoekt columniste in het buitenland!

Zoek in artikelen