Kick-off: Leesclub leest De Socialite en de City

Het is oktober: het typische Nederlandse regenachtige weer is in aantocht. Wat is er nu lekkerder dan met een goed boek en een kopje thee op de bank te kruipen als het buiten snertweer is? Inderdaad! Komt goed uit, want de komende 2 weken staat namelijk het heerlijke boek De Socialite en de City centraal in de Chicklit.nl Leesclub. Minty Davenport krijgt de kans van haar leven en verruilt haar leven in het rustige Charleston voor glitter en glamour in de Big Apple. Lees het boek en klets gezellig met ons mee op Facebook, Twitter en ons forum! 

Over het boek
Southern belle Minty Davenport droomt haar hele leven al van de wolkenkrabbers van de Big Apple. Wanneer ze de kans krijgt voor een pr-firma in de modewereld van New York te werken, verruilt ze haar rustige bestaan in Charleston voor de grote stad en de keurige zuidelijke omgangsvormen voor het snelle bestaan. Een onverwachte uitnodiging voor een feestje zet haar hele leven op z''n kop: Minty wordt gefotografeerd door een societyfotograaf, die haar prompt benoemt tot nieuwste It Girl. Plotseling is ze populair, wordt ze uitgenodigd voor alle feestjes en krijgt ze zelfs een aantrekkelijk nieuw vriendje. Maar achter de schermen van deze glitter en glamour lijkt iemand haar zeer publiekelijke ondergang te bekokstoven.

Leesclub
De VIP-readers hebben De Socialite en de City alvast gelezen. De komende twee weken vertellen zij wat ze van het boek vonden. Heb jij zin om mee te kletsen? Kom dan gezellig langs op FacebookTwitter of op ons forum. We staan daar voor je klaar en we zijn erg benieuwd naar jouw mening.

Laat ons weten dat je meedoet. Dat doe je door dit artikel te delen op jouw social media account via één van onderstaande knoppen. Of laat hieronder je reactie achter.

De socialite en de city

  • Onze waardering:

             
  • Members waardering:

    1  2  3  4  5 
    (6 stemmen)
  • Omschrijving:

    Southern belle Minty Davenport droomt haar hele leven al van de wolkenkrabbers van de Big Apple. Wanneer ze de kans krijgt voor een pr-firma in de modewereld van New York te werken, verruilt ze haar rustige bestaan in Charleston voor de grote stad en de keurige zuidelijke omgangsvormen voor het snelle bestaan. Een onverwachte uitnodiging voor een feestje zet haar hele leven op z'n kop: Minty wordt gefotografeerd door een societyfotograaf, die haar prompt benoemt tot nieuwste It Girl. Plotseling is ze populair, wordt ze uitgenodigd voor alle feestjes en krijgt ze zelfs een aantrekkelijk nieuw vriendje. Maar achter de schermen van deze glitter en glamour lijkt iemand haar zeer publiekelijke ondergang te bekokstoven.

Meer info

Toegevoegd door:

Nieuwste artikelen

  • De vergeten vrouwen- Kristin Hannah

  • Een dag om nooit te vergeten – Jill Mansell

  • Vliegen als een bij - Roland Schimmelpfennig

  • De Italiaanse droom - Jo Thomas

  • Het groentebakboek - Lina Wallentinson

Gerelateerde artikelen

  • Lisette Jonkman trakteert op GRATIS eBook van Festivalkriebels

  • Recensie: Honderd uur nacht

  • De vijf mooiste bibliotheken ter wereld!

  • Astrid Harrewijn trakteert op GRATIS e-boek: De Huisbaas!

  • GEZOCHT: Chicklit.nl zoekt columniste in het buitenland!

Zoek in artikelen