Geef je op voor de Chicklit.nl leesclub met 'Alles wat je lief is'

Het is weer tijd voor een nieuwe editie van de Chicklit Leesclub, waar we VIP-readers voor zoeken. Dit keer is het boek 'Alles wat je lief is' aan de beurt, het verhaal over een meisje dat allergisch is voor de wereld. Hoe ga je hiermee om, en wat als je ook nog eens verliefd wordt? 

Hou jij van lezen en wil je actief meedoen met het beoordelen van een boek? Meld je dan nu hieronder aan om met deze editie mee te doen van de Chicklit.nl Leesclub!

Over het boek

Je kunt misschien niet alles voorspellen, maar sommige dingen wel. Dat ik verliefd ga worden op Olly, bijvoorbeeld. En dat het op een ramp zal uitdraaien.

Madeline is allergisch voor de wereld. Zo allergisch dat ze al zeventien jaar niet buiten is geweest. De enige mensen die ze te zien krijgt, zijn haar moeder en verpleegster Carla. Madeline verdrijft de tijd met lezen en het schrijven van ‘spoilende’ boekbesprekingen. Tot er een nieuwe jongen naast haar komt wonen, met ogen in de kleur van de Atlantische oceaan: Olly. Hun vriendschap begint online, maar al gauw is dat niet meer genoeg… 

Alles wat je lief is gaat over het verlangen naar het onbereikbare, en over alles wat we op het spel zetten voor de liefde.

Leesclub

Ben jij ook zo benieuwd naar dit boek? Vanaf 11 april zal 'Alles wat je lief is' 3 weken lang door de Chicklit.nl Leesclub besproken worden. Wil jij meedoen met deze editie? Meld je dan nu aan en wie weet word jij uitgenodigd om als VIP-reader het boek gratis te lezen en je mening te geven via ons Facebook Leesclub Forum.

VIP-readers worden 5 april 2016 gekozen

Elke editie worden 10 VIP-readers gevraagd om het boek te lezen. Je krijgt daar 2 weken de tijd voor. Als VIP-reader krijg je het boek gratis thuisgestuurd, in ruil voor een aantal simpele acties (en voorwaarden):

1) Je bent beschikbaar van 11-04-2016 tot 25-04-2016.

2) Je zult gedurende deze periode actief meedoen op de Facebook-groep van Chicklit.nl en alle fases beantwoorden.

3) Je plaatst gedurende deze periode minimaal 3 posts op je Social Media-accounts.

4) Je schrijft na afloop een recensie over het boek, welke je op Chicklit.nl plaatst.

Lees meer over de spelregels en procedures van de Chicklit.nl Leesclub op onze website.

Aanmelden

Om in aanmerking te komen voor deze editie, vul je hieronder je naam, leeftijd, adresgegevens en motivatie in. 05-04-2016 selecteren we 10 VIP-readers, dus wees er snel bij!

Wanneer je geen VIP-reader bent, ben je natuurlijk ook van harte welkom om vrijblijvend mee te kletsen op de Facebookgroep van Chicklit.

Hoe meer zielen, hoe meer vreugd!

Nieuwste artikelen

  • The Originals feiten die je waarschijnlijk nog niet wist

  • De 15 beste boeken uit de Reese Witherspoon Book Club

  • De 10 leukste beroemde vriendschappen in Hollywood

  • Uncharted trailer met Tom Holland en Mark Wahlberg is uit

  • Mijn moeder heeft altijd gelijk - Lana Lux

Gerelateerde artikelen

  • Lisette Jonkman trakteert op GRATIS eBook van Festivalkriebels

  • Astrid Harrewijn trakteert op GRATIS e-boek: De Huisbaas!

  • Recensie: Alles wat je lief is 

  • Chicklit top-5: juni

  • Achter de schermen bij Chicklit.nl: maart

Zoek in artikelen