Fase 1 van de Leesclub met Staalhart

Fase 1 is alweer voorbij en voordat we overgaan tot fase 2 willen we jullie up-to-date houden over de Leesclub. In fase 1 hebben we de VIP-Readers een aantal vragen gesteld over het boek. De antwoorden zijn hier te lezen. Lees jij Staalhart ook? En ben je het eens met de antwoorden..?

We stelden de volgende vragen:

- Wat is je eerste indruk van het boek?

- Wat zijn je verwachtingen (en waarom)?

- Wat vind je van de cover?

Wat is je eerste indruk van het boek?
Alle lezeressen zijn het er wel over eens dat dit boek een verpletterende indruk achterlaat. De kaft is er niet een die je snel over het hoofd ziet en een boek dat je zeker even uit het schap pakt wanneer je het ziet in de boekhandel. De lezeressen zijn allemaal erg nieuwsgierig naar het boek en verwachten een spannend verhaal. 

Wat zijn je verwachtingen (en waarom)?
De VIP-readers zijn het er allemaal over eens dat dit wel een spannend boek moet zijn. De cover laat een goede eerste indruk achter, maar de tekst op de achterflap belooft ook een goede portie spanning. VIP-reader Nicole verwacht een verhaal waar je helemaal ingezogen wordt. Ook lezeres Inge verwacht een spannend verhaal, maar denkt wel dat ze er eerst even in moet komen aangezien er zoveel verschillende partijen aanbod komen in het verhaal zoals de wrekers, de epics en natuurlijk David zelf. De andere lezeressen geven aan dat ze denken dat ze het boek niet meer weg kunnen leggen. Erg hoge verwachtingen dus. De readers hopen daardoor vurig dat het boek van Brandon Sanderson hun voorspellingen kan waarmaken. 

Wat vind je van de cover?
Het valt de lezeressen meteen op dat er op de cover veel te zien is, wat natuurlijk ontzettend veel vragen oproept. Wie is de persoon op de voorkant? Is dat de hoofdpersoon? Of is dat juist de grote rivaal van de hoofdpersoon? Waarom is zijn cape verscheurd? Waar kijkt hij op uit? Zoveel vragen! Lezeres Rebecca is erg benieuwd naar het personage op de voorkant. “De persoon op de voorkant is heel mysterieus, dat zorgt ervoor dat ik wil weten wie het is en wat voor rol hij in het verhaal heeft.” Lezeres Hilma vult haar aan: “De persoon op de cover doet mij ietwat denken aan Batman. Ik vraag me af of hij wel goedhartig is.” Maar niet alleen de persoon op de voorkant valt op, de gehele cover is een feestje om naar te kijken. Meerdere lezeressen werden verliefd op de prachtige zilveren letters die de cover siert. 

Al met al een goed begin van de leesclub! 

Wat is jouw eerste indruk van het boek? 

Nieuwste artikelen

  • Chicklit.nl fictie boek van het jaar 2021: dit is de top 3

  • Chicklit.nl young adult boek van het jaar 2021: dit is de top 3

  • Recensie: The Princess Switch 3: Romancing the Star

  • Chicklit.nl feelgood boek van het jaar 2021: dit is de top 3

  • Schreeuw om middernacht - Benjamin Read en Laura Trinder

Gerelateerde artikelen

  • Lisette Jonkman trakteert op GRATIS eBook van Festivalkriebels

  • Astrid Harrewijn trakteert op GRATIS e-boek: De Huisbaas!

  • Chicklit top-5: juni

  • Achter de schermen bij Chicklit.nl: maart

  • Geef je op voor de Chicklit.nl Leesclub met 'Liefde van je leven' 

Zoek in artikelen