Fase 1 van de Leesclub met Voor eeuwig en altijd

Fase 1 van de leesclub met Voor eeuwig en altijd is alweer voorbij en we zijn inmiddels overgegaan tot fase 2. Maar wij willen jullie  graag up-to-date houden over de Leesclub. In fase 1 hebben we de VIP-Readers een aantal vragen gesteld over het boek dat ze aan het lezen zijn. De antwoorden van de VIP-Readers zijn in dit artikel te lezen. Lees jij op dit moment ook Voor eeuwig en altijd? En ben je het eens met de antwoorden..?

Lees hier alles over het boek.

We stelden de volgende vragen:

- Wat is je eerste indruk van het boek?

- Wat zijn je verwachtingen (en waarom)?

- Wat vind je van de cover?

Wat is je eerste indruk van het boek?

Alle lezeressen vinden Voor eeuwig en altijd een prachtig boek en zijn er erg blij mee dat het een hardcover is! Iedereen is enthousiast over het verhaal en zijn er erg benieuwd naar. Ze kunnen niet wachten om erin te beginnen. Daarnaast kregen de VIP-Readers niet alleen het boek, maar ook een prachtige kaart, een paar hartsnoepjes, een hartjesballon en een telefoonhoesje. Dat zorgt er uiteraard voor dat de eerste indruk van Voor eeuwig en altijd erg goed is!

Wat zijn je verwachtingen (en waarom)?

Alle lezeressen verwachten eigenlijk wel een romantisch verhaal in Voor eeuwig en altijd met veel liefde en bruiloften, een echte Young Adult chicklit dus. Ook verwachten ze een verhaal dat snel wegleest. Lezeres Ayla heeft het eerste hoofdstuk al gelezen en verwacht dat er ook erg veel humor in het verhaal zal zitten. Veel lezeressen maken, na het lezen van de achterflap, ook een connectie met de film ‘The Weddingplanner’ met in de hoofdrol Jennifer Lopez en daar zaten natuurlijk ook een aantal hilarische momenten in. Volgens lezeres Erika zal het niet alleen maar rozengeur en maneschijn in Voor eeuwig en altijd zijn. Door het lezen van de achterflap verwacht zij dat er ook drama in het verhaal zal zitten! Tot slot verwacht lezeres Mariska dat het verhaal realistisch zal zijn, dit komt voornamelijk door het zinnetje op de voorkant van het boek ‘deze roman van Sarah Dessen is zoals het leven’.

Wat vind je van de cover?

Alle lezeressen vinden de cover van Voor eeuwig en altijd prachtig, lezeressen Ayla en Yvonne vinden deze cover zelfs mooier dan de Engelse (originele) versie. Lezeressen Nicole, Kim en Hilma en vinden vooral het effect van de letters heel erg mooi. Hilma vindt dat de cover er vooral lekker feestelijk uitziet, waardoor je natuurlijk zin krijgt om het boek te lezen!

Wat is jouw eerste indruk van het boek?

GERELATEERDE ARTIKELEN

  • Lisette Jonkman trakteert op GRATIS eBook van Festivalkriebels

  • Astrid Harrewijn trakteert op GRATIS e-boek: De Huisbaas!

  • Chicklit top-5: juni

  • Geef je op voor de Chicklit.nl Leesclub met 'Liefde van je leven' 

  • Achter de schermen bij Chicklit.nl: maart

Zoek in artikelen