Geef je op voor de Chicklit.nl Leesclub met 'Iets om voor te leven'

Het is weer tijd voor een nieuwe editie van de Chicklit Leesclub, waar we VIP-readers voor zoeken! Dit keer hebben we Iets om voor te leven van Richard Roper voor jullie in de aanbieding. Dit is een humoristische roman over een man die alles op het spel zet om zijn leven om te gooien. Ben jij benieuwd naar deze grappige roman? Lees dan snel verder! Voor dit geweldige boek zoeken wij namelijk enthousiaste lezers! 

Houd jij van lezen en wil je actief meedoen met het beoordelen van een boek? Meld je dan nu aan om met deze editie van de Chicklit.nl Leesclub mee te doen!

Waar gaat Iets om voor te leven van Richard Roper over?

Soms moet je álles op het spel zetten om íéts te vinden

Andrew zit vast in zijn leven, en in zijn troosteloze baan als ambtenaar waarin hij contact probeert te zoeken met de nabestaanden van eenzame overledenen. Gelukkig heeft hij een liefhebbend gezin om hem 's avonds zijn zorgen te laten vergeten. Althans, dat denken zijn collega's.

Wat begon als een klein leugentje is inmiddels uitgegroeid tot een fantasiewereld met een vrouw en twee kinderen. Het is voor Andrew een aangename ontsnapping uit zijn eenzame bestaan.

Daarom brengt de inmiddels-meer-dan-vriendschap met zijn nieuwe collega Peggy hem ook zo uit evenwicht… Durft hij alles op het spel te zetten en haar de waarheid te vertellen?

Bron: HarperCollins

Leesclub 

Ben jij ook zo benieuwd naar dit boek? Vanaf 8 oktober 2019 zal Iets om voor te leven van Richard Roper zijn 3 weken lang door de Chicklit.nl Leesclub besproken worden. Wil jij meedoen met deze editie? Meld je dan nu aan en wie weet word jij uitgenodigd om als VIP-reader het boek gratis te lezen en je mening te geven via onze Facebookgroep. Je kan HIER lid worden van de Chicklit.nl Leesclub op Facebook.

VIP-readers

De VIP-readers worden op 3 oktober 2019 gekozen.

Elke editie worden 10 VIP-readers gevraagd om het boek te lezen. Je krijgt daar 3 weken de tijd voor. Als VIP-reader krijg je het boek gratis thuisgestuurd, in ruil voor een aantal simpele acties (en voorwaarden):

1) Je bent beschikbaar van 8 oktober tot 29 oktober 2019

2) Je zult gedurende deze periode actief meedoen op de Facebookgroep van Chicklit en alle fases beantwoorden.

3) Je plaatst gedurende deze periode minimaal 1 post op je social media account

4) Je schrijft na afloop een recensie over het boek (rond de 250 woorden), welke je op Chicklit.nl en in de Facebookgroep plaatst. De recensie mag niet elders geplaatst worden (behalve op BookSpot).

Aanmelden 

Om in aanmerking te komen voor deze editie, moet je je aanmelden onder het bericht in de Facebookgroep. Dat kan HIER. Rond 3 oktober 2019 selecteren we 10 VIP-readers. Dus houd de Facebookgroep in de gaten, want we maken onder het Facebookbericht bekend wie wij hebben uitgekozen om mee te lezen! Wij hebben dan zo snel mogelijk je akkoord en adres nodig om het boek te versturen. Het boek zal namelijk al op 8 oktober 2019 verstuurd worden naar de VIP-readers (dit is onder voorbehoud). Dus als je niet voor 5 oktober 2019 het berichtje op Facebook hebt beantwoord en de overeenkomst hebt ondertekend dan moeten we helaas iemand anders zoeken! 

Wanneer je geen VIP-reader bent, ben je natuurlijk ook van harte welkom om vrijblijvend mee te kletsen op de Facebookgroep van Chicklit.

Hoe meer zielen, hoe meer vreugd!

GERELATEERDE ARTIKELEN

  • Lisette Jonkman trakteert op GRATIS eBook van Festivalkriebels

  • Chicklit top-5: juni

  • Geef je op voor de Chicklit.nl Leesclub met 'Liefde van je leven' 

  • Achter de schermen bij Chicklit.nl: maart

  • Chicklit.nl Leesclub: de spelregels

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen