• Home
 • Boeken
 • Leesclub
 • Geef je op voor de Chicklit.nl leesclub met Bistro Manon van Manon Proper

Geef je op voor de Chicklit.nl leesclub met Bistro Manon van Manon Proper

Het is weer tijd voor een nieuwe editie van de Chicklit Leesclub, waar we VIP-readers voor zoeken! Dit keer hebben we een bijzondere leesclub, want we gaan een kookboek bespreken! Wij organiseren een leesclub rondom het kookboek Bistro Manon van Manon Proper. Het boek is specifiek geschikt voor lezers met een gezin met (jonge) kinderen. Ben je gek op koken en wil je voor je gezien iets nieuws uitproberen? Lees dan snel verder! Voor dit geweldige kookboek zoeken wij namelijk 10 enthousiaste lezers.

Wat kun je verwachten van Bistro Manon van Manon Proper?

Voor dit kookboek zijn we het liefst op zoek naar lezers met een gezin met (jonge) kinderen.

Manon Proper runt elke dag een soort mini-bistro voor zeer kritische vaste gasten: haar twee- én drieling eten van jongs af aan al smaakvol mee en zijn ware lekkerbekjes. Dit kookboek is geen speciaal kookboek voor gezinnen met jonge kinderen, maar heeft als doel het delen van recepten die lekker, gezond, toegankelijk én praktisch zijn, en bovendien flexibiliteit in de keuken bieden.

Bistro Manon biedt hoofd- en bijgerechten: je kiest het hoofdgerecht dat je die avond wilt eten en vervolgens kun je eindeloos variëren met passende bijgerechten. Met deze flexibele opzet kun je met betrekkelijk weinig moeite toch iedere dag iets anders op tafel zetten.

Combineer Marokkaanse gehaktballetjes met saffraanrijst of kies voor couscous. Serveer daarbij gegrilde courgettes of een komkommersalade. Maak een Indiase curry met gekookte rijst. Ook lekker met naanbrood of raita. Naast de (internationale) receptuur geeft Manon tips over de voorraadkast, slimme kooktechnieken en diverse basisrecepten.

Leesclub 

Ben jij ook zo benieuwd naar dit boek? Vanaf 22 september 2021 zal Bistro Manon van Manon Proper 3 weken lang door de Chicklit.nl Leesclub besproken worden. Wil jij meedoen met deze editie? Meld je dan nu aan en wie weet word jij uitgenodigd om als VIP-reader het boek gratis te lezen en je mening te geven via onze Facebookgroep. Let op! Voor dit kookboek zijn we het liefst op zoek naar lezers met een gezin met (jonge) kinderen. Je kan HIER lid worden van de Chicklit.nl Leesclub op Facebook.

VIP-readers

De VIP-readers worden op 20 september 2021 gekozen.

Elke editie worden 10 VIP-readers gevraagd om het boek te lezen. Je krijgt daar 3 weken de tijd voor. Als VIP-reader krijg je het boek gratis thuisgestuurd, in ruil voor een aantal simpele acties (en voorwaarden):

1) Je bent beschikbaar van 22 september tot en met 19 oktober 2021 en bent woonachtig in Nederland.

2) Je zult gedurende deze periode actief meedoen op de Facebookgroep van Chicklit en alle fases beantwoorden.

3) Je plaatst gedurende deze periode minimaal 1 post op je social media account

4) Je schrijft na afloop een recensie over het boek (rond de 250 woorden), welke je op Chicklit.nl en in de Facebookgroep plaatst. De recensie mag niet elders geplaatst worden.

5) Deelname na ontvangst van het boek is verplicht. Je ontvangt het boek in ruil voor actieve deelname. Als er omstandigheden zjin waardoor je niet mee kan doen, dan moet je het boek zo snel mogelijk in perfecte staat terugsturen naar ons. 
 

Aanmelden

Om in aanmerking te komen voor deze editie, moet je je aanmelden onder het bericht in de Facebookgroep. Dat kan HIER. Op 20 september 2021 selecteren we 10 VIP-readers. Dus houd de Facebookgroep in de gaten, want we maken onder het Facebookbericht bekend wie wij hebben uitgekozen om mee te lezen! Wij hebben dan zo snel mogelijk je akkoord en adres nodig om het boek te versturen. Het boek zal namelijk al op 22 september 2021 verstuurd worden naar de VIP-readers (dit is onder voorbehoud). Dus als je niet voor 21 september 2021 het berichtje op Facebook hebt beantwoord dan moeten we helaas iemand anders zoeken. Let op! We hebben zowel een akkoord nodig op de voorwaarden die we opsturen, als je adresgegevens. Als we een van beide niet op tijd hebben ontvangen dan moeten we helaas een andere VIP-Reader kiezen.

Wanneer je geen VIP-reader bent, ben je natuurlijk ook van harte welkom om vrijblijvend mee te kletsen op de Facebookgroep van Chicklit.

Hoe meer zielen, hoe meer vreugd!

 

Nieuwste artikelen

 • Een snufje magie - Lucas Eden

 • Het gebak – Claudia Allemeersch en Roger van Damme

 • Door73 – Eric Ivanidis en Marcelo Ballardin

 • Appleby Farm – Cathy Bramley

 • De waanzinnige boomhut van 169 verdiepingen - Andy Griffiths & Terry Denton

Gerelateerde artikelen

 • Top 10 BBQ boeken

 • Winnen: 3 maanden gratis Storytel

 • De beste zomerboeken in 2021

 • Winnen: De beproevingen van Apollo-serie van Rick Riordan

 • Boeken over magische scholen

Zoek in artikelen