Grey's Anatomy in CORPUS: het verslag

Vanaf 5 december is het achtste seizoen van de populaire doktersserie Grey''s Anatomy verkrijgbaar op DVD en Video On Demand. Om dit in stijl te vieren vond er woensdag 28 november een uniek Grey''s Anatomy fan-event plaats in CORPUS. Chicklit.nl was erbij en doet verslag!

CORPUS
Er had geen betere locatie voor dit event verzonnen kunnen worden dan CORPUS, Leiden. In het CORPUS belevingscentrum maak je namelijk in 55 minuten een ''reis door de mens'': een bijzonder en uniek doorkijkje in het functioneren van het menselijk lichaam. Dat sluit natuurlijk perfect aan bij de populaire doktersserie!

Voorafgaand aan het fan-event maakte de redactie van Chicklit.nl deze spectaculaire reis door de mens. Heel wat feiten wijzer over het menselijk lichaam, begaven we ons naar het CORPUS Congress Centre waar het speciale Grey''s Anatomy fan-event ieder moment van start kon gaan.

In stijl
Veel fans waren toegestroomd om te genieten van deze speciale Grey''s Anatomy middag met allerlei activiteiten. De organisatoren van het event vingen iedereen in hun dokteroutfits geheel in stijl op en overhandigden alle gasten een doktersmondkapje, die later nog van pas zou komen. Een aantal diehard fans waren ook mooi verkleed naar het event gekomen. De redactie van Chicklit.nl kon niet achterblijven en werd in een heuse doktersoutfit gehesen.

De hal was eveneens in stijl: in het midden prijkte een enorme foto van de cast en aan de muren konden we de afzonderlijke leden bewonderen, waaronder de smakelijke McDreamy, McSteamy en Dr. Jackson Avery...
 
Exclusief materiaal
Eenmaal in de zaal konden we genieten van nooit eerder vertoond materiaal, bloopers, behind the scenes-beelden en een voorproefje van seizoen negen van Grey''s Anatomy. Als kers op de taart verscheen Dr. Owen Hunt (Kevin McKidd) himself op het scherm met een personal message voor alle Nederlandse fans! 

Tussen alle filmpjes door waren er ook leuke Grey''s Anatomy prijzen te winnen. Als klap op de vuurpijl werd aan het einde van het event een wel heel bijzondere prijs weggegeven: in één keer alle seizoenen van Grey''s Anatomy op DVD! Door middel van een ''mondkapje op, mondkapje af'' quiz, bleef er uiteindelijk één fan over die zichzelf winnares mocht noemen van deze prachtige prijs.

Was jij erbij tijdens dit speciale Grey''s Anatomy event in CORPUS? Wat vond je ervan?

Grey's Anatomy - seizoen 8

 • Members waardering:

  1  2  3  4  5 
  (8 stemmen)
 • Omschrijving:

  Geniet van alle romantiek, humor en adembenemende momenten van een van de meest gevierde dramaseries op tv, Grey's Anatomy: Het complete achtste seizoen van ABC Studios.

  Hoe heet het er ook aan toe gaat, zowel op de operatietafel als in bed, de artsen van het Seattle Grace ziekenhuis weten dat ze altijd op elkaar kunnen rekenen. Nu de artsen in opleiding vijfdejaars zijn is het erop of eronder, en wanneer de Chief een beslissing neemt waar het gehele personeel van ondersteboven is, breken er roerige tijden aan. Beleef alle onvergetelijke momenten van liefde maar ook van verdriet nogmaals met alle 24 afleveringen van seizoen acht van de waanzinnig geliefde serie, met bovendien nooit-eerder-vertoond bonusmateriaal.

Meer info
 • Extra Informatie:

  - 6-disc DVD-box

Nieuwste artikelen

 • Alles wat beweegt - Susan Smit

 • De terugkeer - Tina van Dijk

 • Het Wilde Eiland 2: Vuurlicht - Karen Swan

 • Ze kwamen ons halen - Martine Letterie

 • 12 Nederlandse YA auteurs om te volgen

Gerelateerde artikelen

 • De 10 leukste winterfilms

 • 15 foto's die je niet zal begrijpen als je geen Pretty Little Liars fan bent

 • Zo had The Vampire Diaries eigenlijk moeten eindigen

 • Top 5 series met de lekkerste mannen

 • Top 10 vrouwen series op Videoland

Zoek in artikelen