• Home
 • Nieuws
 • Chicklit.nl deelt uit in de straten van Den Haag en Rotterdam!

Chicklit.nl deelt uit in de straten van Den Haag en Rotterdam!

In de aanloop naar kerst is het vaak een drukte van jewelste in de winkelcentra. De last-minute kerstaankopen moeten worden gedaan, dat ene mooie feestjurkje heeft nog een finishing touch nodig én het is natuurlijk gewoon een goed excuus om überhaupt de stad in te duiken. Chicklit.nl had dus geen beter moment kunnen uitkiezen om de straat op te gaan en cadeautjes uit te delen. Gewoon, omdat we er zin in hadden.Kerstmis is een bijzondere gelegenheid, dus Chicklit.nl zorgde ook voor bijzondere cadeautjes. Zomaar een boek weggeven vonden we niet goed genoeg, dus lieten we een exclusieve oplage drukken van linnen Chicklit.nl tasjes. Die vulden we stuk voor stuk met een leuk verrassingsboek en een speciale Chicklit.nl boekenlegger.

Op vrijdag 21 december 2012 waren wij klaar om de straat op te gaan. Hiervoor besloten we Den Haag en Rotterdam te bezoeken. Met 40 gevulde tasjes voor iedere stad, sjouwden we ons een breuk. Dat hadden we er echter graag voor over, want in de spirit of Christmas maken wij graag onze lezeressen blij. Er zat natuurlijk wel een héél klein addertje onder het gras... Om zo’n felbegeerd cadeautasje te krijgen, moest er eerst een opdracht worden vervuld, namelijk: we wilden alle dames op de gevoelige plaat vastleggen mét hun nieuwste aanwinst.

 
Met onze armen volgeladen met tasjes en de camera in de aanslag zochten wij op straat naar dames die graag lezen. De eerste twee meiden die we aanspraken waren toevallig al fan van Chicklit.nl en volgden ons ook al op Facebook en Twitter. Een succesvolle start die ons moed gaf om méér meiden aan te spreken. Een aantal mensen hadden “haast” of botweg gewoon geen interesse, maar de meeste vrouwen die wij gesproken hebben wilden graag op de foto in ruil voor zo’n geweldige cadeautas. Verrassend was het dan ook niet dat we na krap een uur al verlost waren van alle tasjes voor Den Haag.
 
Tevreden vulden we onze magen bij de lekkerste bakkerij van Rotterdam, Ten to Three Bakery, om ons daarna te storten op het winkelend publiek van Rotterdam. We stevenden af op de H&M, River Island en New Look, waar het krioelde van gewillige dames. In no time wist stagiaire Marjolein alle tasjes weg te geven en de meiden op de foto te zetten.

 
Chicklit.nl hoopt alle 80 meiden van deze dag blij te hebben gemaakt met hun cadeau. Wij gaan ons nu ook lekker voorbereiden op de aankomende feestdagen en wie weet beginnen we het nieuwe jaar wel met nóg zo’n stunt! (hint hint)
 
Merry Christmas and a very happy New Year!
 
Ben je benieuwd naar het resultaat? Op Facebook zijn alle foto’s te bekijken die wij in Den Haag en Rotterdam hebben gemaakt. Herken jij jezelf op één van die foto''s? Tag jezelf dan! 

Nieuwste artikelen

 • Zij die achterbleef – Jean Kwok

 • Professor Prank - Jozua Douglas

 • De scheepsdochter - Anne Jacobs

 • Dodelijke wraak - Robert Bryndza

 • IJsbreker - Kristina Ohlsson

Gerelateerde artikelen

 • De 10 leukste kerstfilms aller tijden!

 • Dit zijn de aankomende Hallmark kerstfilms

 • Shoptip: 10x leuke boekenleggers

 • Shoptip: Sinterklaascadeautjes onder de 10 euro

 • 7 tekenen dat jij de Joey Tribbiani bent tijdens Kerst

Zoek in artikelen