Boekpresentatie: Supersingle

Op dinsdag 22 januari presenteerde schrijfster en actrice Nicole van Nierop, die je misschien wel kent van haar rol als Manuela in de populaire serie New Kids, haar tweede boek Supersingle. Het eerste exemplaar van deze nieuwe roman reikte Nicole uit aan de bekende supersingle en zangeres Ellen ten Damme. Chicklit.nl was erbij.

De presentatie vond plaats op een locatie met prachtig uitzicht over Amsterdam. Op de zevende verdieping van een torenhoog gebouw in onze hoofdstad, verzamelden vrienden, familie, geïnteresseerden en pers zich, om samen met Nicole van Nierop de verschijning van haar tweede boek te vieren.

Eerste exemplaar
Op de feestelijke avond draagt Nicole van Nierop kort een stukje voor uit haar nieuwe boek Supersingle, om vervolgens officieel het eerste exemplaar uit te reiken aan niemand minder dan zangeres en supersingle Ellen ten Damme. De bekende supersingle zegt bij ontvangst: ''Ik heb het boek nog niet gelezen, maar dat ga ik zeker doen. Volgens mij is het een beetje brutaal. Dag mag ik wel.'' Ze betitelt het boek zelfs als een heuse schelmenroman. Aansluitend draagt Ellen ten Damme a capella het nummer Durf jij voor aan het gezelschap, dat ademloos naar haar luistert.

Tweede boek
Het tweede boek van Nicole van Nierop, Supersingle, gaat over handelbare kinderen, trouwe wederhelften en geslaagde gezinnetjes. Je wordt er gek van! Ieder jaar wordt de 33-jarige Rebecca geconfronteerd met het geluk van haar broers als de familie weer aanschuift bij het kerstdiner. Haar omgeving lijkt meer moeite te hebben met haar singlebestaan dan zij zelf. Maar ondertussen tikt de tijd genadeloos door. Samen met haar beste vriendin Fleur - ook single - probeert ze haar twijfels te overschreeuwen en richt ze zich met name op uitgaan en mannen. Als ze tijdens haar werk bij een reclame bureau de ultieme campagne bedenkt, weet ze ook zelf hoe ze haar singlebestaan nog beter vorm kan geven. Zij zal niet achter het net vissen en belanden in de zogeheten vergaarbak van de alleenstaanden.

Supersingle ligt vanaf nu in de winkels.

Supersingle

 • Onze waardering:

           
 • Members waardering:

  1  2  3  4  5 
  (1 stem)
 • Omschrijving:

  Handelbare kinderen, trouwe wederhelften en geslaagde gezinnetjes. Je wordt er gek van! Ieder jaar wordt de 33-jarige Rebecca geconfronteerd met het geluk van haar broers als de familie weer aanschuift bij het kerstdiner. Haar omgeving lijkt meer moeite te hebben met haar singlebestaan dan zij zelf. Maar ondertussen tikt de tijd genadeloos door. Samen met haar beste vriendin Fleur - ook single - probeert ze haar twijfels te overschreeuwen en richt ze zich met name op uitgaan en mannen. Als ze tijdens haar werk bij een reclame bureau de ultieme campagne bedenkt, weet ze ook zelf hoe ze haar singlebestaan nog beter vorm kan geven. Zij zal niet achter het net vissen en belanden in de zogeheten vergaarbak van de alleenstaanden.

Meer info

Toegevoegd door:

Nieuwste artikelen

 • De gezelligste herfstfilms

 • Alle nieuwe kerstfilms in 2021 de volledige gids

 • Duistere beelden The Batman naar buiten gebracht

 • De beste Halloween outfits gebaseerd op je favoriete serie of film

 • Spin-offs van bekende series die je misschien nog niet kent

Gerelateerde artikelen

 • Let's Talk About Seks met Nicolette Kluijver!

 • Biostip: Mannenharten

 • Recensie: Keerzijde

 • Interview met de (jummie) mannen van Hartenstraat

 • Interview: De bekende YA schrijfster Lauren Kate

Zoek in artikelen