Boeklancering: 60 Dagen

Na 60 dagen te hebben afgeteld tot de verschijning van Gillian King''s nieuwe boek, 60 dagen, was het op 11 april eindelijk zover: de officiële boeklancering in boekhandel Paagman in Den Haag. Chicklit.nl was erbij en ontving het allereerste exemplaar uit handen van Gillian King. 

Maar liefst 60 dagen lang hebben we jullie opgewarmd voor de verschijning van het mooie en bijzondere boek van Gillian King. Elke 10 dagen was er een ludieke actie rondom het boek en dagelijks gaven we een exemplaar van Gillian''s vorige boek, O, o Olivia weg. We kregen ontzettend veel reacties van lezeressen, die inmiddels toch wel heel nieuwsgierig zijn geworden naar het boek.Op 11 april 2013 was dan het moment sûpreme: de officiële boeklancering in boekhandel Paagman in Den Haag, de thuishaven van Gillian KIng én van hoofdpersoon Emma uit 60 dagen. Paagman is voor boekenliefhebbers dé place to be in Den Haag. Niet voor niets is deze eigentijdse en innovatieve boekhandel uitgeroepen tot Boekhandel van het Jaar in 2011. Gillian had zich dus geen betere locatie kunnen wensen voor haar speciale avond. 

Maar liefst 80 aanwezigen namen plaats in de speciaal ingerichte zaal, waar Gillian''s brandmanager Harma en acquirerend redacteur Monique haar een mooi en bijzonder woordje toespraken. Ook Gillian zelf betrad het podium voor een hartverwarmende en komische speech, recht uit de grond van haar hart. 

Het meest bijzondere voor Chicklit.nl was toch wel dat wij het genoegen hadden het allereerste exemplaar van 60 dagen, uit handen van Gillian King, in ontvangst te mogen nemen. Ter ere van ons tienjarig bestaan werden we ook nog eens getrakteerd op een prachtige bos bloemen. Na 60 dagen lang mee te hebben geleefd naar de uiteindelijke lancering, was dit voor ons - uitgerekend in onze verjaardagsweek - toch wel de kers op de taart. 


Voor wie nog niet al genoeg nieuwsgierig was, droeg Gillian nog een onheilspellend stukje voor uit 60 dagen. Met een cliffhanger waarvan je denkt: ik moet vanavond meteen weten hoe dat afloopt! Gelukkig is er een klein beetje gesmokkeld met de verschijningsdatum, want Paagman had al een kast vol kersverse exemplaren van 60 dagen klaarliggen. Deze vlogen dan ook als warme broodjes over de toonbank. Mét handtekening van Gillian King uiteraard.

Tijdens het borrelen ontmoetten we ook nog een aantal lieve fans van Chicklit.nl: waaronder natuurlijk de winnares van de Meet & Greet, Marjolein Kroezen, en haar vriendin Esmee Cano. Maar ook auteur Lisette Jonkman rekent zichzelf tot fan: zij en haar vriendin waren ook van de partij! 

Om met de quote van Chicklit.nl af te sluiten: ''Riemen vast voor een reis langs verdriet, medeleven, frustratie en humor.'' Je zal vast en zeker geen 60 dagen nodig hebben om dit boek uit te lezen! 

60 Dagen

 • Onze waardering:

           
 • Members waardering:

  1  2  3  4  5 
  (65 stemmen)
 • Omschrijving:

  Emma verhuist vier jaar na de dood van haar verloofde Gijs terug naar Den Haag, de stad waar ze vandaan komt. Ze wordt meteen weer meegezogen in het bruisende stadsleven... en in de liefde! Gijs' vroegere beste vriend Jesper woont ook in Den Haag. Hij heeft zijn leven op de rit, met een leuke baan en een goede relatie. Maar als hij Emma na al die jaren terugziet, raakt zijn zekerheid aan het wankelen. Eef, Jespers vriendin, moet met lede ogen aanzien hoe Jesper en Emma steeds closer worden. In een laatste wanhoopspoging eist ze dat de twee zestig dagen geen contact met elkaar hebben zodat zij Jesper ervan kan overtuigen dat hij bij háár hoort, niet bij Emma. Kan er ook maar iemand ongeschonden uit deze strijd komen?

Meer info

Nieuwste artikelen

 • Film top 6: december 2021

 • Zie mij graag - Sarah Meuleman

 • Seizoen 1 en 2 van Manifest komen naar Netflix

 • De beste romantische relaties die zijn ontstaan in tv-series

 • Chicklit.nl fictie boek van het jaar 2021: dit is de top 3

Gerelateerde artikelen

 • 10 jaar Chicklit.nl: dat is FEEST!

 • Feelgood boeken voor als je down bent van de lockdown

 • 60 dagen elke dag kans op een boek!

 • Winnen: 10x De chicklit van het jaar 2019 'Ik mis je'

 • Download GRATIS kort verhaal Ibiza Madness van Gillian King!

Zoek in artikelen