Chicklit.nl viert feest!

Op maandag 8 april 2013 mocht Chicklit.nl alweer 10 kaarsjes uitblazen. Dat was natuurlijk reden voor een groot feest. Samen met een aantal gelukkige lezeressen, onze recensenten en special guests Astrid Harrewijn, Chantal van Gastel en Gillian King, werd het op 24 april een middag vol gezelligheid, taart, film en natuurlijk een hoop leuke prijzen!Vanuit alle uithoeken van Nederland (en zelfs uit België!) zijn onze gasten afgereisd naar Hilversum voor het verjaardagsfeestje van Chicklit.nl. In het retro Hollywood-café van Entertainment One werd met een heerlijk glaasje prosecco geproost op de fantastische mijlpaal van 10 jaar Chicklit.nl. Maar wat is een feestje nu zonder taart? Precies! Als een waar bruidsbaar sneden Jacky en Melissa, onder luid applaus en cameraflitsen, een schitterende (en heerlijke!) bruidstaart aan. 

The Big Wedding 
Natuurlijk had Chicklit.nl - naast de overheerlijke taart - nog meer leuks voor de gasten in petto. In een heuse privébioscoop werd iedereen getrakteerd op een exclusieve voorvertoning van de film The Big Wedding. Een hilarische komedie met onder andere Robert De Niro, Katherine Heigl, Diane Keaton en Ben Barnes, waarin een knotsgekke familie in benarde situaties terechtkomt tijdens de bruiloft van één van de zoons. 


Boekenquiz
Een feestje van Chicklit.nl zonder boeken, is natuurlijk geen echt feestje. Tijd voor een boekenquiz, dus! De gasten werden getest op hun boekenkennis, waarbij de drie grootste fans werden beloond met een prachtig boeken- en filmpakket, waaronder natuurlijk de boeken van de aanwezige auteurs. 

Vragenvuur
Voorafgaand aan het feest hebben alle gasten een vraag ingezonden voor de drie aanwezige auteurs. Tijdens het vragenvuur beantwoordden Astrid Harrewijn, Chantal van Gastel en Gillian King allerlei vragen over hun boeken en schrijverscarrière. 


Borrel 
Nadat de auteurs het hemd van het lijf zijn gevraagd, was er de gelegenheid om je boek te laten signeren door de schrijfsters. Onder het genot van een hapje en een drankje, werd er nog gezellig nageborreld en kon iedereen nog even poseren voor de Hollywood-wall. Chicklit.nl laat haar gasten natuurlijk niet met lege handen vertrekken, dus iedereen kreeg ter afscheid een gevulde goodiebag mee naar huis!

Chicklit.nl wil graag alle aanwezigen bedanken voor de gezellige middag, in het bijzonder de drie eregasten: Astrid Harrewijn, Chantal van Gastel en Gillian King. Daarnaast bedankt Chicklit.nl Entertainment One voor hun gastvrijheid. Het was een zeer geslaagde middag en Chicklit.nl heeft genoten van alle aandacht. Op naar het volgende jubileumfeest!

P.S: De foto’s van het feest zijn terug te vinden op de Facebook-pagina van Chicklit.nl.

Nieuwste artikelen

  • Koffers vol liefde - Marli Elisa

  • De affaire - Yvonne Doorduyn

  • De roep van de raaf - Mercy Ngeno

  • Boze zomer - Jan-Willem Anker

  • Op zoek naar roem - Soman Chainani

Gerelateerde artikelen

  • GEZOCHT: Chicklit.nl zoekt stagiaire!

  • 10 jaar Chicklit.nl: dat is FEEST!

  • 12 x romantische boeken

  • Boeken top-5: De leukste series!

  • Winnen: 10x Het Feelgood boek van het jaar 2021 'Ik vergeet je niet'

Zoek in artikelen