Nieuw op TLC: Cougar Love

Een oudere vrouw met een jongere vriend: de normaalste zaak van de wereld of typisch een geval van ‘doe eens even normaal’? Nederlands bekendste cougar Patricia Paay gaat op zoek naar de ware verhalen achter dergelijke relaties, in de nieuwe tv-serie Cougar Love die vanaf donderdag 10 oktober te zien is op TLC.


In celebrity-land lijkt het wel een trend om als oudere dame met een heerlijke toy boy aan de arm te rond te dartelen. Ik noem een Madonna, Demi Moore, Jennifer Lopez… Maar ook in het ‘echte’ leven lijkt dit steeds vaker voor te komen. Of het algemeen geaccepteerd is en serieus genomen wordt? Nee. De aanduiding cougar die in de volksmond gebruikt wordt om deze vrouwen te omschrijven, wordt namelijk vaak geassocieerd met wilde vrouwen die er alleen maar op uit zijn hun jonge prooi het bed in te slepen. Maar is dit echt zo? Of kan er ook ware liefde in het spel zijn? Nederlands bekendste cougar – Patricia Paay – zoekt dit voor je uit in de nieuwe TLC-serie Cougar Love.

Over Cougar Love
In Cougar Love neemt Patricia Paay je mee in de spannende levens van verschillende Nederlandse cougars. In deze nieuwe tv-serie, bestaande uit zes afleveringen, volgen we telkens twee andere Nederlandse vrouwen en hun liefdesleven, die allemaal één ding gemeen hebben: ze willen niets van hun leeftijdsgenoten weten en slaan liever een jonge minnaar aan de haak. Zoals de 61-jarige Charlotte die walgt van de bierbuiken en witte onderbroeken van oude mannen, om nog maar niet te spreken van de vaak haperende geslachtsdelen. Of de 55-jarige Marjoke die haar 22-jarige lover James uit de Bahama’s wil laten emigreren...

Niet alleen zijn jonge mannen aantrekkelijker, ze houden je zelf ook jong, vindt de 61-jarige Charlotte, die zojuist een date heeft geregeld met de 33-jarige Shishir. 'Als ik aandacht krijg van een jonge man, word ik zelf ook twintig jaar jonger. Dat is zo heerlijk!'Cougar Love laat zien dat leeftijdsverschillen geen issue hoeven te zijn bij het aangaan van een relatie. Zowel de oudere vrouwen als ook de jonge mannen hebben vaak goede redenen om juist níet voor een leeftijdsgenoot te kiezen. Toegegeven: seks en aandacht spelen vaak een belangrijke rol, maar echte liefde is zeker niet uitgesloten. TLC neemt het fenomeen onder de loep en neemt de kijker mee in een wereld vol onwaarschijnlijke romances en spannende slaapkamerverhalen. Cougar Love is vanaf donderdag 10 oktober om 22.00 uur te zien op TLC. 

Kijk voor meer informatie over Cougar Love en andere heerlijke TV-programma’s op de website van TLC.

Nieuwste artikelen

  • De beste Young Adult liefdes

  • Recensie: De Sims 4: Fashion Street Kit & Incheon Kit | 2 hartjes

  • Labyrint - Inge Verbruggen

  • Ik zie, ik zie... - Ellie Marney

  • Recensie: No Time to Die

Gerelateerde artikelen

  • 9 tv-koppels die in het echt beste vrienden zijn

  • Deze Nederlandse acteurs bemachtigden allemaal een rol in Game of Thrones

  • De karakters van Once Upon a Time in vergelijking met hun geanimeerde tegenhangers

  • 12 The Vampire Diaries behind the scenes geheimen die je nog niet wist

  • Once Upon a Time feiten die je waarschijnlijk nog niet wist

Zoek in artikelen