• Home
 • Nieuws
 • De nieuwste beautytrends volgens Miss Lipgloss

De nieuwste beautytrends volgens Miss Lipgloss

Ter gelegenheid van het nieuwe tv-programma TLC Make-up interviewde Chicklit.nl beautyblogster Cynthia Schultz a.k.a. Miss Lipgloss. Deze gelegenheid konden wij natuurlijk niet zomaar voorbij laten gaan zonder naar de nieuwste trends op het gebied van nagels, huidverzorging, make-up en haar te vragen. Lees hier de do's van deze herfst!

Nagels
Deze herfst mogen de nagels lekker zichtbaar zijn. Op het gebied van nagellak is versieren helemaal hot. Textuur is dé trend van 2013: heftige glitters, bolletjes en vezels worden steeds populairder. De kleur maakt eigenlijk niet eens zo veel uit. Liquid Sand zie je steeds meer verschijnen. Het ziet er leuk uit, maar een nadeel kan zijn dat je het niet fijn vindt aanvoelen en dat de structuur na een paar dagen verdwijnt. Wat ook nieuw is, zijn gelnagels voor thuis. Steeds meer merken brengen lakjes op de markt waarmee je thuis je nagels van een gellaagje kan voorzien.

Zelf de textuurtrend uitproberen? Gebruik dan bijvoorbeeld Pupa Nail Art Mania: Bubbles of Pupa Nail Art Mania: Crazy Crystals.   

 
 
Huid
Wat vooral erg opvalt is de SPF awareness. De huidkankercijfers zijn schrikbarend en steeds meer crèmes houden daar rekening mee door een factor in hun producten te stoppen. Je moet namelijk niet alleen in de zomer je huid insmeren om te beschermen, maar het hele jaar door! Buiten de zomer volstaat factor 20, maar smeer je gezicht élke ochtend in! Niet alleen voor je gezondheid, maar ook heel erg effectief tegen rimpels!
 
Reiniging
Net zoals bij je nagels kan je nu ook thuis je huid een salonbehandeling geven. Zo heb je (onder andere) de Clarisonic en de VisaPure. Deze handige apparaatjes reinigen je huid 6 tot 10 keer beter dan wanneer je het zelf met wattenschijfjes of met je handen doet. Je poriën verkleinen en je huid straalt alsof je net van de schoonheidsspecialist komt!

Make-up
Op het gebied van make-up zijn er niet heel veel opvallende trends deze herfst. Wat je wel meer gaat zien zijn de ombre lips. Dit kan zowel met lipgloss als met lippenstift. Het ombre effect staat voor kleurverloop. Je kan van licht naar donker werken of andersom. Ook kan je het kleurverloop zowel horizontaal als verticaal aanbrengen.

Voor mooie ombre lips kun je bijvoorbeeld Flipstick van Max Factor gebruiken. Bekijk hier de Max Factor tutorial:


Haar
Het ombre effect is natuurlijk vooral bekend als het om haartrends gaat. Toch is ombre haar alweer een beetje uit. Wat je wel steeds meer ziet zijn setjes om zelf thuis het ombre effect in je haar te creëren in plaats van bij de kapper (bijvoorbeeld de Wild Ombré van L'Oréal Paris). Ook zie je steeds meer meisjes die de punten van hun haar in een pasteltint verven. Dit ziet er leuk uit, maar is niet erg praktisch.
Wat daarnaast vooral opvalt is dat kort haar weer is overgewaaid en lange lokken weer 'hot en happening' zijn. Natuurlijk, matten, extensions... lang is hip! Ook volle bossen met veel volume zie je veel voorbij komen deze herfst. Verder zie je vooral veel herhaling van eerdere trends zoals vlechten en opsteken. Less is dit najaar zeker niet more: bigger is better!

Voor meer beautytips en -trends kun je kijken op de website van Miss Lipgloss of naar het tv-programma TLC Make-up.

Nieuwste artikelen

 • Water - Lara Reims

 • HIldes geluk - Marie Lamballe

 • De 21 allerbeste Netflix Original series ooit

 • Recensie: Twee zomers

 • Authentiek Japans thuis - Maori Murota

Gerelateerde artikelen

 • Do It Yourself: Papieren Book Pumpkins

 • Shoptip: 5x Modetrends van deze herfst/winter

 • Young Adult top-5: oktober

 • Shoptip: 5x zonnebrillentrends van 2014

 • 5x Partyproof haar voor Oud & Nieuw

Zoek in artikelen