Mooie Movie Mannen part II

Heb jij je donzen winterjas en wollen muts al uit de kast gehaald? Nou, wij wel hoor, want brrr wat is het koud!! Daarom vond Chicklit.nl het de hoogste tijd om een beetje op te warmen. Met mooie mannen welteverstaan! Wij zochten voor jullie weer 10 Mooie Movie Mannen uit om voor te smelten. Wij zijn in één klap ontdooit, jullie ook?

Barry Atsma (1972) mocht zeker niet ontbreken in dit lekkere lijstje. Wat is het toch een leuke (en knappe) man en dan kan hij ook nog eens acteren, need we say more? Ben jij wel toe aan een avondje Barry? Dat komt goed uit want momenteel is hij te zien in Mannenharten, laat dat nou net heel fijn zijn voor onze vrouwenharten! Brad Pitt (1963) is een van die acteurs die eigenlijk met de jaren knapper wordt. Hij speelde in talloze films, maar nu is hij te bewonderen in The Counselor naast onder andere Cameron Diaz.
Chris Hemsworth (1983) heeft ook zeker zijn positie in deze mooie mannen-lijst verdiend! Deze 'hottie' kan je nu wel héél goed zien; hij speelt momenteel de hoofdrol in Thor: The Dark World 3D. Daan Shuurmans (1972) ook weer zo’n lekker ding van Nederlandse bodem. Bracha move over want we want Daan! Momenteel schittert hij met zijn wilde - grijze - lokken in de verfilming van Het diner (naar het gelijknamige boek van Herman Koch). Josh Holloway (1969) speelt momenteel in Battle of the Year. Chapeau voor de man die zelfs als hij een onverzorgde alcoholist speelt nog knap is! Of zijn acteerkunsten net zo perfect zijn als zijn geweldig gespierde lichaam, daar valt over te twisten, maar aan de andere kant; who cares?
Manuel Broekman (1986) zwijmel, zucht steun… Wát een stuk! Misschien een tikje glad, maar hij komt er goed mee weg. Manuel doet ons hart sneller kloppen! Ben jij toe aan een portie Manuel om die winterse kou even te vergeten? Ga dan naar Feuten: Het feestje en enjoy! Domhnall Gleeson (1983) is misschien een beetje de vreemde eend in de bijt. Niet een standaard mooie man, maar heeft toch een zekere charme over zich heen hangen. Deze Ierse acteur trok onze interesse al als Bill Wemel (ja de oudste broer van Ron in Harry Potter), maar toen wij hem als über-romanticus is About Time zagen waren we verkocht!
Er zijn nog meer Ierse filmhapjes, neem nou: Colin Farrell (1976).  Hij speelde vele rollen en ook binnenkort verschijnt hij weer op het witte doek. Hij speelt mee in Saving Mr. Banks, een prachtige film die zeker de moeite waard is om te kijken, mede dankzij mister Farrell! Mark Ruffalo (1967) loopt ook alweer heel wat jaartjes mee in de filmindustrie. In 2002 werd er bij hem een (goedaardige) hersentumor geconstateerd. Deze werd chirurgisch verwijderd, maar zijn gezicht raakte tijdelijk deels verlamd. Toch herstelde hij volledig en is hij altijd blijven acteren. Way to go voor Mark Ruffalo! Momenteel is hij te zien in Thanks for Sharing. Om deze lijst af te sluiten weer een mooie man van Nederlandse bodem. Fedja van Huêt (1971) lijkt toch wel de ultieme family man van het moment. Dat bewijst hij weer eens in Soof (binnenkort in de bioscoop). Misschien niet de meest spannende en exotische acteur, maar wij zouden er maar wat graag een filmpje op de bank mee kijken! 

Welke Mooie Movie Man doet jouw hart sneller kloppen?

Nieuwste artikelen

  • Eeuwig licht - Francis Spufford

  • Hotel op de Rots : Hotel in de Wolken - Mel Hartman

  • Grimwoud - Nadia Shireen

  • Oostende is niet ver meer - Katrien van Hecke

  • Tante Poldi 4: Tante Poldi en de Zwarte Madonna - Mario Giordano

Gerelateerde artikelen

  • 12 x grappen voor de echte Harry Potter fans

  • Pikante films op Netflix

  • Dit kunnen we verwachten van 365 dni 2

  • Deze acteurs haten de manier waarop ze beroemd zijn geworden

  • Dit is wat we weten over de verfilming van De Selectie van Kiera Cass

Zoek in artikelen