Nieuw op Net5: Scandal

Net5 komt deze winter met een nieuwe serie; Scandal - van de makers van Grey's Anatomy. En dat is natuurlijk goed nieuws! Misschien heb je de teasers al voorbij zien komen op tv, maar waar gaat deze scandalicious serie nou eigenlijk over?

Over de serie
De makers van Grey’s Anatomy en Private Practice komen met de nieuwe dramaserie Scandal. De serie zal vanaf 23 december op tv verschijnen. De serie gaat over Olivia Pope (Kerry Washington) die samen met haar team reputaties van belangrijke personen beschermen. Ze verbloemen hun geheimen, laten ongewenste gebeurtenissen onopgemerkt voorbij gaan en doen schandalen verdwijnen.


Schandalig spannend!
Iedereen heeft natuurlijk geheimen, maar bij mensen die veel in de media verschijnen - om welke reden dan ook - kunnen geheimen hun imago enorm schaden. In elke aflevering doet Olivia Pope samen met haar team hun uiterste best om een probleem te reduceren en bij voorkeur onschadelijk te maken. Elke week kan je dus genieten van een race tegen de klok en een aflevering vol geheimen, juicy verhaallijnen en oplossingen!

Team
Olivia werkte als media-adviseur van de Amerikaanse president. Tot zij besloot haar functie op te zeggen, het Witte Huis te verlaten en een eigen bedrijf te starten: Olivia Pope and Associates. Op deze manier hoopt zij een nieuwe weg in te slaan; zowel zakelijk als privé. Olivia’s team bestaat uit vrouwenversierder Stephen Finch (Henry Ian Cusick), de gehaaide advocaat Harrison Wright (Columbus Short), voormalig CIA-hacker Huck (Guillermo Diaz), detective Abby Wheelan (Darby Stanchfield) en de onervaren Quinn Perkins (Katie Lowes).

Amerika
In Amerika wist de eerste aflevering van deze serie al 7,3 miljoen kijkers te trekken. Ook de afleveringen daarna bleken een succes bij het publiek. In Amerika is Scandal steeds de best bekeken dramaserie onder vrouwen tussen de 18-34 na Grey’s Anatomy en Once Upon a Time. Komt dat even goed uit voor ons!! Chicklit.nl zit eind december al klaar voor de tv, jullie ook?

Scandal is vanaf maandag 23 december wekelijks te zien, om 20.30 uur bij Net5

Nieuwste artikelen

  • 5 x Sinterklaas films voor volwassenen

  • Film & Serie top 6: december 2023

  • Young adult top 6: december 2023

  • Fictie top 6: december 2023

  • Koffers vol liefde - Marli Elisa

Gerelateerde artikelen

  • Deze Nederlandse acteurs bemachtigden allemaal een rol in Game of Thrones

  • De karakters van Once Upon a Time in vergelijking met hun geanimeerde tegenhangers

  • 12 The Vampire Diaries behind the scenes geheimen die je nog niet wist

  • 13 series die je kan kijken als je The Vampire Diaries mist

  • Once Upon a Time feiten die je waarschijnlijk nog niet wist

Zoek in artikelen