• Home
 • Nieuws
 • Decemberkorting op eBook.nl: 6 ebooks aantrekkelijk geprijsd!

Decemberkorting op eBook.nl: 6 ebooks aantrekkelijk geprijsd!

Zoek jij nog een leuk en betaalbaar kerstcadeautje? Voor een boekenwurm, of gewoon lekker voor jezelf? Van 16 tot 30 december kun je op eBook.nl een selectie van 6 ebooks scoren voor een heel schappelijk prijsje! Een leuk detail: deze ebooks zijn allemaal genomineerd voor de Boek van het Jaar verkiezing van Chicklit.nl. 


Het Rosie Project voor maar € 8,99
De autistische Don Tillman doceert genetica aan de universiteit. Hij is superintelligent, kan geweldig koken en is op zoek naar een vrouw. Door zijn sociale onhandigheid is hij echter nooit verder gekomen dan een eerste date. Met behulp van een zestien pagina’s tellende vragenlijst hoopt hij zijn perfecte partner te vinden. Dan komt Rosie Jarman in zijn leven: verre van perfect, maar wel intelligent en mooi. En ze is ook op zoek naar haar biologische vader – een zoektocht waarbij Don haar misschien zou kunnen helpen.

Verkikkerd voor maar € 8,99
Lucy verheugt zich op een studententijd zonder haar ouders en hoogbegaafde zusje. Tot haar grote afschuw komt ze terecht op de campus van Enschede, in een huis vol nerds. Denk maar niet dat ze ook maar iets met haar huisgenoten te maken wil hebben! Vooral niet met die lange, blonde jongen die twee kamers verderop woont. Waar kent ze hem toch van? En waarom krijgt ze het zo warm van hem? Ze valt toch zeker niet op nerds…

Google nooit gebroken hart voor maar € 8,99
Vivienne wordt tot haar verbijstering vlak voor haar huwelijk gedumpt. Op zoek naar lotgenoten googelt ze ‘gebroken hart’ en ze begint vervolgens haar eigen website met relatieadvies. Al die tijd is haar beste vriend Max haar trouwe bondgenoot en stevige schouder geweest. Als Max ineens spoorloos verdwijnt, begrijpt Viv pas dat híj de liefde van haar leven is. Nu moet ze alles op alles zetten om hem terug te vinden. Is er een zoekmachine sterk genoeg om haar geliefde terug te vinden?

Miss Match voor maar € 6,99
Van jobhopper tot zakenvrouw Twaalf ambachten, dertien ongelukken: dat is Lein. Maar als ze voor zichzelf begint met een afslankproduct wordt dat een groot succes. Ze verhuist naar het hippe Amsterdam-Zuid en raakt bevriend met haar chaotische expat-buurvrouw. En dan is er nog Jonas, Leins assistent en rots in de branding, die maar één ding wil: een kind, samen met zijn vriend Bert. Terwijl Lein de wereld verovert, komt haar bedrijf in gevaar door vals spel. En wat moet Lein met Matthijs: de enorm aantrekkelijke China-deskundige, die niet van zakenvrouwen houdt?

Recept voor een gelukkig huwelijk voor maar € 9,99
Misschien waren het de extra 2,5 kilo die ik was aangekomen. Misschien was het omdat ik dezelfde leeftijd zou bereiken die mijn moeder had toen ze stierf. Misschien kwam het omdat na bijna twintig jaar huwelijk mijn man en ik elkaar niets meer te vertellen hadden. Maar toen ik een anoniem online onderzoek ‘Huwelijk in de 21e eeuw’ in mijn inbox zag, wist ik nog niet hoezeer dat mijn leven zou veranderen.

Waar is Bernadette voor maar € 8,99
Wie is Bernadette Fox? Voor haar man Elgie Branch, topman bij Microsoft, is ze zijn geestige, getalenteerde, wispelturige en getroebleerde vrouw. Voor designexperts is ze een revolutionair architect. Voor de moeders van school is ze een regelrecht gevaar. Voor de vijftienjarige Bee is ze haar beste vriendin, en gewoon mam. Maar dan verdwijnt Bernadette. Bee zet alles op alles om haar moeder terug te vinden.

Nieuwste artikelen

 • The Woman King trailer is uit!

 • Deze films en series worden in oktober van Netflix verwijderd

 • Deze films en series verschijnen in oktober op Netflix

 • Schotse liefde - Lexie Scott

 • Het appartement - Lucy Foley

Gerelateerde artikelen

 • De 10 leukste kerstfilms aller tijden!

 • Bekende auteurs die begonnen bij Chicklit.nl!

 • 10 jaar Chicklit.nl: dat is FEEST!

 • De verfilming van Voor jou van Jojo Moyes is hier!

 • Winnen: 10x Het Fictie boek van het jaar 2021 'Het onzichtbare leven van Addie LaRue'

Zoek in artikelen