Het nieuwe genre URBAN

Was en ben jij ook fan van tv-series als Buffy the Vampire Slayer, Charmed, Once Upon a Time enTrue Blood? Las en lees jij ook Twilight van Stephenie Meyer, de Mortal Instruments-serie van Cassandra Clare, de Academicus Vampyrus-serie van Richelle Mead of de Huis van de Nacht-serie van P.C. en Kristin Cast? Ben je dol op dit soort werelden, maar zou je graag zien dat de heldinnen van deze boeken met je meegroeien? Dan is URBAN helemaal voor jou!
URBAN-boeken hebben diezelfde herkenbare stedelijke hedendaagse settingen waar je zomaar een vampier of weerwolf tegen het lijf kan lopen, en dezelfde soort kick-ass vrouwelijke hoofdpersonen als in de series die we hierboven al noemden. Het verschil is dat de hoofdpersonen in URBAN-boeken iets ouder zijn: in de twintig. Deze vrouwen hebben net als jij af en toe de balen van hun baan, problemen met hun familie en proberen ondertussen ook nog eens de liefde te vinden – of vast te houden.
Ben je benieuwd? Kijk op de Facebookpagina van Urban Boeken voor meer nieuws, leesfragmenten en info!
 
 
Wil je gelijk een boek lezen in dit nieuwe genre? Rode letters is het begin van een nieuwe serie van Anne Bishop en Chicklit.nl heeft alvast de recensie voor je. En wat een aanrader! Wij kunnen niet wachten op deel 2!
 
Over Rode letters:
Meg Corbyn is een cassandra sangue, een bloedprofeet, die de toekomst ziet elke keer dat haar huid bloedt. Op de vlucht voor de man die haar gave wil gebruiken om rijk te worden eindigt ze in een Stadspark van de Anderen – waar de menselijke wet niet geldt…
Simon Wolfgard, gedaantewisselaar en leider van het Stadspark in Lakeside, weet niet wat hem ertoe beweegt om Meg de baan te geven van Contactmens. Maar als hij Megs geheim ontdekt, moet hij beslissen of zij het waard is om de broze vrede tussen mensen en de Anderen op het spel te zetten.
 
Wil jij dit boek winnen klik dan HIER!
 
 
Verder komen de volgende boeken eraan in het genre URBAN:
 
Rode letters (De Anderen #1) – Anne Bishop (reeds verschenen)
Zwarte veren (De Anderen #2) – Anne Bishop (19 mei)
Onder de maan (Mercy Thompson #1) – Patricia Briggs (14 juli)
In het bloed (Mercy Thompson #2) – Patricia Briggs (1 september)
En in het najaar de eerste boeken van Jaye Wells. 
 

Nieuwste artikelen

  • De beste Young Adult liefdes

  • Recensie: De Sims 4: Fashion Street Kit & Incheon Kit | 2 hartjes

  • Labyrint - Inge Verbruggen

  • Ik zie, ik zie... - Ellie Marney

  • Recensie: No Time to Die

Gerelateerde artikelen

  • Young Adult top 6: maart

  • De verschillende fantasy genres

  • Anima Mundi – Kinderen van de rode clan

  • Gratis e-book: alleen dit weekend!

  • Winnen: een boek in het nieuwe genre Urban: Rode letters! {afgelopen}

Zoek in artikelen