Juni: maand van het spannende boek!

In juni is het weer de maand van het spannende boek. Benieuwd welke activiteiten er deze maand plaatsvinden en wat het geschenkboek is? Lees snel verder!

Het geschenkboek

Dit jaar heeft Marion Pauw het geschenkboek geschreven voor de maand van het spannende boek. Marion Pauw is bekend van o.a. Villa Serena, Daglicht, Zondaarskind, Jetset en Hemelen. Inmiddels zijn er meer dan 500.000 boeken van Marion Pauw verkocht. Tijdens de maand van het spannende boek krijg je het geschenkboek cadeau bij de boekhandel bij besteding van ten minste € 12,50 aan Nederlandstalige boeken.  Bij het geschenkboek krijg je een boekenlegger mee met een unieke code waarmee je de spannende film Daglicht gratis online kunt bekijken bij Pathé Thuis.

Synopsis

Naomi fietst in het nachtelijke Amsterdam van haar werk naar huis, wanneer ze onder een viaduct vanachter wordt vastgegrepen. De dader, een man met ijzingwekkend lichte ogen, randt haar op een verschrikkelijke en gewelddadige manier aan. Er is één getuige: een man, die vanaf zijn balkon toekijkt. Waarom grijpt hij niet in? Grijs gebied vertelt niet alleen over de jacht naar de dader van een gruwelijk misdrijf, het is ook een zoektocht naar de drijfveren van de mens; dader, slachtoffer of getuige.
 

 

Activiteiten

Plaats delict
Tijdens de maand van het spannende boek zijn de boekwinkel en bibliotheek Plaats Delict. Auteurs zullen er signeren en lezingen geven. De activiteiten worden georganiseerd in samenwerking met het Genootschap van Nederlandstalige Misdaadauteurs.
Kijk hier voor de agenda.

Marion Pauw op tournee
Marion Pauw gaat in de maand juni langs boekwinkels en bibliotheken voor interview-, signeer- en voorleessessies.
Kijk hier voor de agenda.

Tournee Feit & Fictie
Een unieke tournee waarbij experts van de politie en thrillerauteurs op zoek gaan naar het spanningsveld tussen Feit en Fictie in (politie)thrillers. Scènes uit spannende boeken worden aan een analyse onderworpen door echte rechercheurs en thrillerauteurs. Ze bespreken cold cases, waargebeurde verhalen en de beste politiefictie. Het publiek heeft hierbij een belangrijke rol, zij leveren de passages aan die de experts vervolgens ontleden. 
Kijk hier voor de agenda.

Uitreiking Gouden Strop en Schaduwprijs
Een jaarlijks terugekerend element is de Avond van het Spannende Boek. Dé plek waar de beste thrillerauteurs worden geëerd, de Schaduwprijs en De Gouden Strop worden uitgereikt, geschenkauteur Marion Pauw in de spotlights staat en tot in de late uurtjes wordt geborreld en gedanst. Dit jaar alleen op uitnodiging toegankelijk.


Kijk voor meer informatie op de website.
 
 
Wat is jouw favoriete spannende boek?

Nieuwste artikelen

  • The Witcher seizoen 3 komt eraan en nieuwe trailer onthuld

  • Spannende Stranger Things seizoen 4 teaser onthult een spookhuis

  • Bridgerton seizoen 2 teaser: Anthony Bridgerton ontmoet liefdesinteresse Kate Sharma

  • De schaduwkoningin - Marianne en Theo Hoogstraaten

  • Later als ik groot ben - Marian Keyes

Gerelateerde artikelen

  • Moederdag: boeken top-5

  • Top 10 BBQ boeken

  • Lucinda Riley kondigt De zeven zussen deel 7 aan

  • De 10 populairste chicklit schrijfsters

  • Young Adult top-5: september

Zoek in artikelen