• Home
 • Nieuws
 • 10 vragen over de Fantastic Beasts trailer

10 vragen over de Fantastic Beasts trailer

De eerste trailer van Fantastic Beasts and Where To Find Them heeft vaag Newt Scamander geïntroduceerd, de magiër die de hoofdrol speelt in J.K. Rowling haar nieuwe magische avontuur. Maar de tweede trailer, die voor het eerst te zien was bij de MTV Movie Awards, herinnerde ons eraan waarom we in eerste instantie zo verliefd werden op de tovenaarswereld. Het voelde herkenbaar, maar toch nieuw en super spannend. Waar Newt ook heen gaat, we kunnen niet wachten om met hem mee te gaan!

Laten we een wat beter kijkje nemen naar de nieuwe Fantastic Beasts trailer, en zien wat we uit deze fantastische korte scenes kunnen halen. Als je de trailer nog niet hebt gezien, bekijk hem dan eerst hier voordat je dit artikel leest!

1. Wat heeft ervoor gezorgd dat Perkamentus zo dol is op Newt?

Het moet vast meer zijn dan een mooi gezichtje. We weten dat Newt van Zwijnstein was getrapt omdat hij “menselijk leven in gevaar bracht met een beest”. Dat klinkt erg herkenbaar. Op een aantal manieren klinkt Newts tijd op Zwijnstein een beetje hetzelfde als Hagrid zijn achtergrond. Natuurlijk vindt Fantastic Beasts, dat zich in 1926 in New York afspeelt, veel eerder plaats dan Hagrid die met Aragog in beeld komt. Perkamentus had streng gediscusseerd over de verbanning van Newt, wat hij jaren later ook voor Hagrid zou doen. Maar waarom was Perkamentus zo dol op Newt? Was hij een geweldige student? Was hij in de val gelokt, net als Hagrid? Of zit er nog iets diepers in het verhaal?

2. Zullen we Perkamentus zien in Fantastic Beasts?

Perkamentus zou ongeveer 40 jaar moeten zijn als Fantastic Beasts zich afspeelt, wat betekent dat hij nog geen schoolhoofd is, maar een leraar. Het is onlogisch dat we Perkamentus in New York zien, maar de film kan misschien wel een paar flashbacks naar Newt zijn tijd op Zwijnstein laten zien.

3. Wat heeft Perkamentus gedaan?

Het is absoluut mogelijk dat Perkamentus wist van Newt zijn collectie van beesten. Eigenlijk zou het ons ook niks verbazen als Perkamentus zelf Newt naar New York heeft gestuurd voor een missie...

4. Is dat Dreuzel-waardige slot kapot?

Als Scamander bij de douane komt, switcht hij zijn koffer naar Dreuzel-waardig. Hierdoor kan hij de immigratieambtenaren op de haven misleiden. Misschien zijn dit, en de algemene onhandigheid van Newt, de boosdoener geweest van zijn grote minpunt.

5. Is Gellert Grindelwald de tovenaar op de vlucht?

Naast verschillende doordringende kopjes in de tovenaarskrant, blijkt het topverhaal de “internationale tovenaarsjacht nog intenser.” Aangezien het zich afspeelt in de vroege jaren van 1900, zou dit betekenen dat dit het tijdperk was waar Grindelwald Europa terroriseerde. Zullen we enige sporen zien van deze gevallen donkere tovenaar in Fantastic Beasts?

6. Wie is Alberto Macellarus?

In een ander gedeelte van de krant, zien we dat een oudere man genaamd Alberto Macellarus een gezochte man is, voor 3,500 Dragots. Is dit een andere Duistere tovenaar? Of misschien is dit iemand die het Internationale Statuut van Geheimhouding heeft gebroken? Dankzij Rowlings History of Magic in North America, weten we dat Noord Amerikaanse tovenaars en heksen in 1920 in geheim leefden (en dat ze erg bang waren voor de No-Majes). Dit komt terug in de krant, waardoor we veel angst zien over de Tovenaarsblootstelling.

7. Oh, en wie is Shaw?

Terwijl we gefascineerd zijn door tovenaarspolitiek in Amerika, moeten we ook de No-Maj politiek in ons opnemen. Op dit moment, is het Magische Congres van de Verenigde Staten van Amerika en zijn president, Madam Picquery, onder een enorm aantal politieke druk om de tovenarij op de DL te houden. Maar hoe zit het met de No-maj politici zoals deze meneer Shaw? Is hij zich bewust van de magie die zich bezig houdt achter gesloten deuren? Of nog erger, zou hij één van die tovenaar-hatende Scourers kunnen zijn waar we zoveel over hebben gehoord?

8. Heeft Newt zijn vergunning om te verdwijnselen?

Aangezien Newt nooit zijn diploma heeft gehaald op Zwijnstein, heeft hij dan wel zijn verdwijnsel toets gedaan? Of oefent hij het illegaal? We hopen in ieder geval dat hij de drie D's onthoudt: Destination, Determination, and Deliberation.

9.  Waar is Ezra Miller?

Millers personage, Credence, speelt waarschijnlijk een grote rol in het tovenaarswereld kanon. Betekent dit dat Credence een tovenaar is? En hoe lang duurt het voordat we Miller in actie zien? Want we zagen bijna geen Miller in deze trailer.

10. Is die schattige kleine niffler Newt zijn sidekick?

We zien dit kleine mannetje niet één, maar twee keer in de trailer. Wat ons misschien laat zien dat hij een grotere rol kan hebben in Fantastic Beasts. Zou hij Newt zijn sidekick kunnen zijn? Als dat zo is, laat Newt hem dan normaal gesproken naar schatten op zoek gaan? Uiteindelijk kunnen wij het ons niet voorstellen dat Newt Amerika in kwam met veel geld. In ieder geval, hij is zó schattig! We moeten meer van hem zien.

Kan jij ook niet wachten totdat de film uit is?

Bron: mtv.com giphy.com

Nieuwste artikelen

 • The Originals feiten die je waarschijnlijk nog niet wist

 • De 15 beste boeken uit de Reese Witherspoon Book Club

 • De 10 leukste beroemde vriendschappen in Hollywood

 • Uncharted trailer met Tom Holland en Mark Wahlberg is uit

 • Mijn moeder heeft altijd gelijk - Lana Lux

Gerelateerde artikelen

 • Door deze onthullingen ga je anders naar Harry Potter kijken

 • Deze Harry Potter referenties in Fantastic Beasts zijn jou waarschijnlijk nog niet opgevallen

 • Onthullingen van J.K. Rowling over de Fantastic Beasts and Where to Find Them films

 • Dit móét jij weten over het einde van Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald

 • Je gelooft nooit op wie Perkamentus verliefd was

Zoek in artikelen