Channing Tatum maakt Magic Mike Live!

Alsof de Magic Mike films in de bios kijken nog niet hot genoeg waren, Channing Tatum heeft aangekondigd dat hij de stripperfilms tot leven gaat brengen in een compleet nieuwe show in Las Vegas. Denk aan: levensechte shirtloze mannen die voor je dansen en simpelweg gewoon sexy zijn. YUMMY!

Op woensdag hield Channing zijn eerste Facebook Live event om Magic Mike Live aan te kondigen, een show die in het Hard Rock Hotel & Casino te zien is vanaf maart 2017. Alison Faulk en Teresa Espinosa, die allebei aan Magic Mike en Magic Mike XXL hebben gewerkt, zullen voor de choreografie van de show zorgen, en Tatum zal directen. Bekijk hieronder zijn filmpje op Facebook. 

Een persconferentie maakte duidelijk dat de show Club Domina uit de film na zal maken, met een geweldige 360-graden dans-show en acrobatische striptease. Ook zal er een diverse cast van een dozijn mannen komen, die de film tot leven zullen brengen door gewaagde dansjes en strip routines, Zo horen we het graag! Tatum stelt een aantal van deze mannen voor in zijn Facebook video, en laten we zeggen dat ze zeker niet teleurstellen.

En voor het concept achter de show, zegt Channing Tatum dat het bedoeld is om vrouwen te geven wat ze willen, en om een ruimte voor ze te creeëren waar ze zich machtig en vermaakt kunnen voelen. “We willen veranderen wat mannelijk vermaak is… Het zou woman-empowering moeten zijn in plaats van gewoon mannen die maar naakt gaan staan.” Aldus Channing. Hij moedigt hierbij ook de vrouwen aan om naar de website te gaan en verzoekjes voor de show te sturen.

En als één van deze “dingen die je in de show wilt zien” Tatum in zijn rol als de sexy Mike Lane is.. nou, laten we zeggen dat de mogelijkheid niet compleet onhaalbaar is.

“Kijk, als ik ooit weer genoeg in shape ben om de show te doen, zal ik absoluut op dat podium staan, omdat het gewoon leuk is! Ik weet in ieder geval zeker dat er een aantal cameos komen.”

Onze vluchten naar Vegas zijn geboekt!

Zou jij naar Las Vegas gaan om de show te zien?

Bron: mtv.com giphy.com

Nieuwste artikelen

  • Mijn grote flapjesboek van alle dieren - Carrie Love

  • Argylle - Elly Conway

  • Weekend weg wandelgids - Claudia Straatmans

  • De thuishaven aan de Westerschelde - Marja Visscher

  • De Sneeuwkoningin - Bette Westera & Aida de Jong

Gerelateerde artikelen

  • Dit is wat we weten over Magic Mike's Last Dance

Zoek in artikelen