• Home
  • Nieuws
  • Er komt een musical aflevering van Once Upon A Time

Er komt een musical aflevering van Once Upon A Time

Wat een geweldig nieuws! De makers van Once Upon A Time hebben eindelijk besloten om een musical aflevering te maken! Fans zeuren er al tijden om en ze krijgen nu dan toch hun zin! Adam Horowitz en Eddy Kitsis hebben de details hierover aan ET verteld. En deze details zijn zeker niet mis! Want zal ook Colin O’Donoghue, Hook, gaan zingen? Wij hopen natuurlijk van wel.

Eddy Kitsis laat weten dat ze al sinds september aan het plannen zijn om een musical aflevering te maken. Ze hadden twee componisten ontmoet, Alan Zachary en Michael Weiner. Beiden zijn zij groot fan van de show en ABC besloot een samenwerking met ze aan te gaan, omdat fans al zes seizoenen lang vragen om een musical aflevering.

De makers proberen de musical echt een gedeelte van de serie te laten worden. Het gaat zeker niet om een stand-alone! Het wordt dus niet een soort droomscène of een alternatieve realiteit. De musical aflevering wordt een “echte Once Upon A Time aflevering” en daarnaast wordt het een onderdeel van de verhaallijn. Dit klinkt ons natuurlijk wel als muziek in de oren!

Volgens Hororwitz wordt de musical een groot gedeelte van de mythologie van de serie en er staan ook een paar grote dingen te gebeuren in deze aflevering. Het was een grote uitdaging om de musical in de serie te verwerken, omdat ze het echt een onderdeel van het hoofdverhaal wilde laten zijn. Hierdoor moesten ze het seizoen echt goed van te voren plannen. Kitsis voegt daar nog aan toe dat de musical aflevering de laatste zal zijn voor de seizoensfinale. Dat wordt vast en zeker een legendarische seizoensfinale!

Inmiddels zijn ze al bezig met het filmen van de aflevering in Vancouver, Canada. De aflevering zal maar liefst zeven liedjes bevatten, waaronder een solo van niemand minder dan Jennifer Morrison (Emma)! Maar dan blijven we natuurlijk nog met de grootste vraag zitten: “Gaat Colin O’Donoghue (Killian) ook zingen?” Volgens Horowitz gaat dit zeker gebeuren! Dit is natuurlijk geweldig nieuws! Wij kunnen niet wachten om hem te horen zingen! Jullie wel?

Helaas willen de makers ook nog wat verrassingen in petto houden voor de fans en geven ze geen antwoord aan ET op de vraag of Emma en Killian een duet gaan zingen. Wel wil Katsis er het volgende over zeggen: “We hebben de musical aflevering benaderd als een fan. Wat willen de fans zien en wie zouden zij willen zien zingen?”. Natuurlijk willen veel fans een duet van Killian en Emma zien en Katsis zegt dat als wij genoeg hoop houden het misschien wel gaat gebeuren! Dus fingers crossed en houd hoop!

Het tweede gedeelte van seizoen zes zal veel romantische momenten bevatten tussen Killian en Emma. Daar zaten de meeste fans natuurlijk al op te hopen! Want de chemie tussen die twee is uitzonderlijk! En wie de midseason teaser heeft gezien, zag natuurlijk ook de verlovingsring voorbij komen. Dus wie weet is deze wel voor Emma!

Ben jij benieuwd naar de musical aflevering van Once Upon a Time?

Bron: etonline.com, giphy.com

Lees ook:

De teaser van Once Upon a Time is er

Tiger Lily zal te zien zijn in seizoen 6 van Once Upon a Time!

Nieuwste artikelen

  • Spelen met vuur - Lina Bengtsdotter

  • Hoe ik mijn eigen moord oploste - Kristen Perrin

  • Broer, moordenaar - Ellen Heijmerikx

  • De schandalen - Herman Stevens

  • De storm van ons bestaan - Vanessa Chan

Gerelateerde artikelen

  • De karakters van Once Upon a Time in vergelijking met hun geanimeerde tegenhangers

  • Once Upon a Time feiten die je waarschijnlijk nog niet wist

  • Series met de mooiste mannen

  • Redenen waarom we Captain Hook uit Once Upon a Time aan de haak willen slaan

  • Fantasy series

Zoek in artikelen