• Home
  • Nieuws
  • Er is een tweede film van de comedy Coming to America in de maak

Er is een tweede film van de comedy Coming to America in de maak

Binnenkort is Eddie Murphy misschien terug van weggeweest, want volgens Entertainment Weekly zijn de schrijvers van deel 1 bezig met een vervolg op de comedy. De film, die bijna 20 jaar geleden uit kwam, krijgt misschien dus nog een staartje! En waarom zeggen we misschien? Het is nog niet zeker of Eddie de rol van de prins weer zal aannemen…

Paramount Pictures en de makers van de film zijn nog maar in een vroeg stadium van de ontwikkeling van de film, en welke vorm de film aan gaat nemen is nog niet helemaal zeker. Ook is het nog niet duidelijk of Eddie Murphy de rol van Akeem Joffer, de verwende Afrikaanse prins die undercover door New York reist op zoek naar een vrouw, weer zal vertolken. Het kan dus nog alle kanten op gaan met de film, want als Eddie niet in de film te zien is bestaat dan de kans op een remake van de twintig jaar oude komedie?

Toch hopen wij dat er een sequel komt van de film. En hoewel het management van Eddie nog niets heeft laten weten over zijn rol in de film, plaatste Eddie zelf een tweet met een afbeelding uit de film en de tekst: "Coming to America sequel?" Helaas verdween zijn Twitteraccount daarna op magische wijze en kunnen we eigenlijk concluderen dat er nog steeds totaal geen duidelijkheid is over zijn rol in de film. Wat wij wel weten is dat wij er super veel zin in hebben, mocht de film er komen!

Hoop jij op een remake of vervolg van de film?

Bron: ew.com

Lees ook: Er komt een Paramount pretpark in Engeland en hetis twee keer zo groot als Disneyland
 

GERELATEERDE ARTIKELEN

  • Recensie: Baywatch

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen