Er komt een Supernatural spin off!

Supernatural is een van de meest populaire tv series op het moment en het is dan ook niet gek dat in oktober het dertiende seizoen van start zal gaan. De fans hebben al een tijd geleden aangegeven dat ze graag een spin-off zouden zien rondom de vrouwelijke karakters. CW heeft naar deze wens geluisterd en er komt dan ook een spin-off genaamd The Wayward Sisters.

Het verhaal zal gaan over sheriff Jody Mills, gespeeld door Kim Rhodes. We kennen haar al uit de eerdere seizoenen van Supernatural. Verder zal het verhaal zich richten op jonge vrouwen die door een bovennatuurlijke tragedie wees zijn geworden. Sheriff Mills zal deze vrouwen onder haar bescherming nemen en zal ze gaan trainen tot een monster-vechtende elite. Het originele verhaal van Supernatural draait om twee biologische broers. Bij The Wayward Sisters zal het juist draaien om een groep vrouwen die door verschillende tragedies samenkomen. De serie zal worden gemaakt door de producers en schrijvers Andrew Dabb en Robert Singer, maar ook Phil Sgriccia en Robert Berens zullen eraan meewerken.

Bron: The CW

Ondanks dat Supernatural erg populair is, heeft ook deze serie zijn gebreken. Zo is er al veel gezegd over het feit dat de show vrijwel geen vrouwelijke karakters in de hoofdrol heeft. Als er dan wel een sterk vrouwelijk karakter in de serie komt, is die geen lang leven gegunt. Supernatural heeft al het tij proberen te keren met de terugkeer van Mary Winchester die sinds seizoen 12 als vaste cast in de serie zit. En uiteraard is er sheriff Jody Mills die al snel een favoriet van de fans werd. De fans hopen dat er met deze spin-off meer aandacht komt voor de vrouwelijke karakters. Er is nog niet bekend wie er naast Kim Rhodes te zien zullen zijn in de spin-off.

Bron: The CW

De eerste pilot aflevering voor deze spin-off zal naar verluidt geïntroduceerd worden in het 13e seizoen van Supernatural. Wij zijn in ieder geval heel benieuwd!

Wat vinden jullie van het nieuws over de spin-off?

Bron: Deadline, Nerdist, Screenrant, TVline, Entertainment Weekly.

Lees ook: 10 redenen waarom Jensen Ackles een lekker ding is

 

Nieuwste artikelen

  • De vergeten vrouwen- Kristin Hannah

  • Een dag om nooit te vergeten – Jill Mansell

  • Vliegen als een bij - Roland Schimmelpfennig

  • De Italiaanse droom - Jo Thomas

  • Het groentebakboek - Lina Wallentinson

Gerelateerde artikelen

  • The Vampire Diaries krijgt misschien een tweede spin-off

  • De beste fantasie series

  • Mannen uit series met wie je wilt trouwen

  • 10 acteurs die auditie deden voor een andere rol dan waarin ze zijn gecast

  • De 10 langstlopende series ooit

Zoek in artikelen