• Home
  • Nieuws
  • Dit zeggen Harrison Ford en Ryan Gosling over de nieuwe Blade Runner film

Dit zeggen Harrison Ford en Ryan Gosling over de nieuwe Blade Runner film

Ryan Gosling en Harrison Ford hebben in een recent interview met Entertainment Weekly aangegeven dat het niet niks is om een vervolg te maken op de filmklassieker Blade Runner. Beide acteurs vertolken een hoofdrol in de opkomende sequel getiteld Blade Runner 2049. In de originele Blade Runner film van 1982 speelde Ford een van de hoofdrollen. De fans waren dan ook uitzinnig toen er bekend werd gemaakt dat Ford terug zou komen in de sequel om zijn rol als Rick Deckard nog een keer op te pakken.

Bron: Imdb.com

De hele cast en crew is het met elkaar eens: het is een enorme uitdaging om 35 jaar na de eerste film, die zo’n klassieker is geworden, een sequel te maken. Maar de cast en crew pakken deze uitdaging met beide handen aan.

Zo vertelt Harrison Ford in een interview met Entertainment Weekly dat hij het een plezier vond om terug te keren in de wereld van Blade Runner. Met name het verhaal, de thema’s en de prachtige visuele effecten spraken hem aan. Verder vertelt Ford dat hij het leuk vind om een karakter 30 jaar later nog een keer te spelen. Zoals hij zelf zegt: “I’m used to trying on old clothes”, waarmee hij refereert naar de laatste Indiana Jones en Star Wars films.

Bron: Imdb.com

Voor de Nederlandse fans onder ons zal er ook een Nederlands tintje in de film zitten. In de originele Blade Runner film speelde ‘onze’ Rutger Hauer een van de hoofdrollen. Nu 35 jaar later zit er weer een Nederlands tintje aan de film, dit maal in de vorm van Sylvia Hoeks.

Bron: Imdb.com

Blade Runner 2049 komt uit op 6 oktober van dit jaar en wij kunnen niet wachten om de film te gaan zien!

Wat vinden jullie van de Blade Runner sequel?

Bron: Mtv.com, Imdb.com, space.ca, entertainment weekly.

Lees ook: La La Land is het grootste succes van Ryan Gosling ooit

GERELATEERDE ARTIKELEN

  • 5x Romantische zwijmel-films voor Valentijnsdag

  • Vijftig tinten Grijs: casting van 5 potentiële acteurs

  • Mooie Movie Mannen part I

  • Dit moet je zien: er komt een serie van The Notebook!

  • Ryan Gosling en Emma Stone in een musicalfilm!

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen