• Home
  • Nieuws
  • Laatste seizoen van Teen Wolf wordt enger dan voorgaande seizoenen

Laatste seizoen van Teen Wolf wordt enger dan voorgaande seizoenen

Het einde van de serie Teen Wolf is nu echt in zicht. Eerder deze maand is al de allerlaatste trailer voor het nieuwe seizoen van Teen Wolf online gekomen. In een recent interview met Jeff Davis, schrijver en producer van Teen Wolf, wordt er verteld dat we een creepy laatste seizoen van Teen Wolf kunnen verwachten.

Bron: Getty Images/Michael Stewart

In het laatste seizoen krijgen de hoofdpersonen te maken met veel vijanden. Van Gerards leger van jagers tot aan een bovennatuurlijk wezen dat angst gebruikt als een wapen. De hoofdpersonen zullen het tegen beide vijanden moeten opnemen. Op de vraag of al deze slechteriken op de een of andere manier met elkaar te maken hebben antwoord Davis dat ze allemaal samen zullen komen in het laatste seizoen. Gerard en Monroe zullen de angst die het bovennatuurlijke wezen produceert gebruiken voor hun eigen voordeel, maar dit is natuurlijk een erg gevaarlijk spel dat ze spelen. Het wezen is juist uit op de angst van anderen en leeft daar ook van. Op de vraag of Gerard immuun is voor angst antwoord Davis dat hij niet immuun is, maar dat hij veel moed heeft en niet snel bang wordt. Daar zal hij dit seizoen gebruik van maken.

Bron: MTV

Ook werd er in het interview gesproken over de verschillende karakters die terugkeren voor de laatste 10 afleveringen. Er werd gevraagd aan Davis waarom deze karakters juist nu terugkeren. Hierop antwoordde hij dat het die angst is die ervoor zorgt dat ze terugkeren. Het wezen zal, zoals de kijkers zullen ondervinden, oude angsten oproepen bij iedereen. Dit was voor de makers een goed excuus om oude karakters terug te brengen. Ook werd er gesproken over de inspiratie voor de laatste afleveringen, aangezien deze veel enger zullen zijn dan voorgaande afleveringen. Davis vertelde dat hun inspiratie voor het laatste seizoen kwam van onder andere H.P Lovecraft. Hij is een horrorschrijver waar onder andere ook Stephen King zijn inspiratie vandaan haalt. Dat verklaart in ieder geval waarom het laatste seizoen een stuk enger is!

Bron: MTV

Als laatste werd er gesproken over de verschillende relaties in de serie. Zo vroeg entertainment weekly aan Davis of Stiles en Lydia een langeafstandsrelatie onderhouden, wat Davis bevestigde. Ook werd er gevraagd of Melissa en Argent een relatie zullen krijgen in de laatste afleveringen van Teen Wolf. Volgens Davis moeten we maar gewoon kijken en afwachten wat er gebeurd. Wel verklapte hij alvast dat er ongemakkelijke scènes tussen hun zullen plaatsvinden aan het begin van het seizoen. We weten wel al dat Scott en Malia een relatie met elkaar krijgen. Maar wat voor invloed heeft dit op de dynamiek binnen de groep? Davis antwoord dat het moeilijk voor hun is. Ze zullen hun twijfels over de relatie krijgen en zich afvragen of Stiles wel achter deze relatie staat en of Scott en Malia zelf wel achter deze relatie staan. Is deze relatie echt of is het een gevolg van de heftige emoties de laatste tijd? Deze twijfels zullen we allemaal tegenkomen in het laatste seizoen van Teen Wolf.

Bron: MTV

Afgelopen zondag is de eerste aflevering van het laatste seizoen van Teen Wolf al in Amerika uitgezonden. Wanneer deze afleveringen in Nederland te zien zullen zijn is nog niet bekend.

Wat verwachten jullie van het laatste seizoen van Teen Wolf?

Bron: Entertainment Weekly, Imdb.

Lees ook: De lekkerste mannen van Teen Wolf

Nieuwste artikelen

  • De vergeten vrouwen- Kristin Hannah

  • Een dag om nooit te vergeten – Jill Mansell

  • Vliegen als een bij - Roland Schimmelpfennig

  • De Italiaanse droom - Jo Thomas

  • Het groentebakboek - Lina Wallentinson

Gerelateerde artikelen

  • Top 12 beste young adult fantasy series

  • Antwoorden op al je PLL vragen

  • 13 series die je kan kijken als je The Vampire Diaries mist

  • Series met de mooiste mannen

  • De leukste tv-series voor Young Adult liefhebbers

Zoek in artikelen