• Home
  • Nieuws
  • Grap op de set van The Big Bang Theory gaat fout

Grap op de set van The Big Bang Theory gaat fout

The Big Bang Theory is een van de meest populaire sitcoms van het moment en het is dan ook niet gek dat binnenkort alweer het 11de seizoen te zien is. Tijdens een interview over het opkomende seizoen vertelde Kaley Cuoco, de actrice die Penny speelt in The Big Bang Theory, over een grap die ze samen met Johnny Galecki (Leonard Hofstadter) uithaalde op de set. Echter liep deze grap uit de hand en eindigde erin dat Kaley naar het ziekenhuis moest voor hechtingen.

De grap vond plaats tijdens de opnames van de Valentijns aflevering van seizoen 6. In deze aflevering krijgen Penny en Leonard een heftige ruzie. Kaley en Johnny besloten dat dit een goed moment was om een grap met de cast en crew uit te halen. Samen bedachten ze dat Johnny Kaley in haar gezicht moest slaan waardoor het net zou lijken alsof ze echt aan het vechten waren. Maar op het moment dat Johnny een stoot in Kaleys gezicht geeft valt ze op de grond, maar onderweg raakt haar hoofd een stoel die dichtbij haar stond. Zowel Kaley als Johnny hadden niet door dat haar hoofd begon te bloeden. Kaley vertelde dat ze dacht dat het alleen maar een blauwe plek was en dus gingen beide door met hun “gevecht”. Johnny had zelfs haarextensions meegenomen zodat het leek alsof hij Kaley’s haar eruit trok.

Bron: CBS/The Big Bang Theory

Wanneer de twee overeind komen ziet iedereen dat Kaleys hoofd bloed en wordt ze naar het ziekenhuis gestuurd. Daar krijgt ze een paar hechtingen in haar hoofd. Wanneer ze terug op de set komt ziet ze meteen een nieuw bord hangen: “geen plezier toegestaan op The Big Bang set”. Kaley zegt dat ze sindsdien zulke grappen niet meer hebben uitgehaald.

Omdat Kaley een hechting in haar hoofd had, moesten de resterende scènes zo opgenomen worden dat je de kant met de hechting niet op de camera ziet. Als je de aflevering terug ziet kan je goed zien dat Kaley maar van een kant te zien is in de aflevering. Gelukkig is de grap goed afgelopen en heeft Kaley geen ernstige verwondingen opgelopen.

Bron: CBS/The Big Bang Theory

De grap die Kaley en Johnny hebben uitgehaald is opgenomen en terug te vinden op de blooper reel. Helaas staan deze beelden niet online. Tijdens hetzelfde interview vertelde de cast van The Big Bang Theory ook dat ze gedurende de serie meerdere versies hebben opgenomen van het liedje Soft Kitty Warm Kitty, maar dat die het nooit hebben gered in de montagekamer. Daarom besloot de cast van The Big Bang Theory de verschillende versies van het nummer te zingen tijdens het interview. Bekijk hieronder het filmpje.

Wat vinden jullie van de grap die Kaley en Johnny hebben uitgehaald?

Bron: Tvweb, Entertainment Weekly, Torontosun, twitter.

Lees ook: De eerste beelden van The Big Bang Theory spin-off: Young Sheldon!

GERELATEERDE ARTIKELEN

  • 9 tv-koppels die in het echt beste vrienden zijn

  • 10 x feel good series

  • Dit zijn de meest tragische tv break-ups

  • De eerste beelden van The Big Bang Theory spin-off: Young Sheldon!

  • 15 x de beste sitcoms

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen