• Home
  • Nieuws
  • De trailer voor DC serie Black Lightning is uit

De trailer voor DC serie Black Lightning is uit

Films en series van Marvel en DC lijken de laatste tijd alleen maar in populariteit te stijgen. Het is dan ook niet gek dat zowel Marvel als DC zoveel mogelijk uit hun populariteit proberen te halen. Na het eerdere succes van series als Arrow, Supergirl en The Flash heeft DC besloten om een nieuwe serie uit te brengen over de superheld Black Lightning.

De serie zal voor het eerst in het DC universum gaan over een donkere superheld. Jefferson Pierce was negen jaar geleden actief als de superheld Black Lightning. Hij heeft de kracht om elektriciteit te controleren en te gebruiken om zijn stad veilig te houden. Elke avond zette hij zijn leven op het spel. Maar nadat hij zag wat het met zijn familie deed, besloot hij te stoppen. Nu is hij de directeur van een school en kunnen zijn dochters in alle rust opgroeien. Zijn superhelden dagen liggen achter hem. Of dat dacht hij tenminste. In zijn stad ontstaan er steeds meer misdaden en is er sprake van corruptie waardoor Jefferson besluit om nogmaals terug te keren als Black Lightning om zijn familie en de stad veilig te houden.

Bron: DC/The CW

In mei is al de eerste trailer voor deze veelbelovende serie uitgekomen en nu is afgelopen maand ook de tweede trailer vrijgegeven. Heb je toevallig de eerste trailer gemist? Geen probleem! Hieronder kun je beide trailers bekijken en ben je weer helemaal up to date.

Bron: DC/The CW/Youtube

Bron: DC/The CW/Youtube

Naast de trailer heeft The CW, het netwerk waar Black Lightning uitgezonden zal worden, ook de rest van de cast bekendgemaakt. Cress Williams (bekend van o.a. Dokter Hart) schittert in de trailer als Black Lightning, maar nu is ook aangekondigd dat James Remar (bekend van o.a. Dexter) te zien zal zijn in de serie. Hij zal de rol van Peter Gambi vertolken, een van de oudste vrienden van Jefferson. Damon Gupton (bekend van o.a. Bates Motel en Criminal Minds) zal ook de cast komen versterken. Hij zal de rol van inspecteur Henderson vertolken. Hij is in eerste instantie in strijd met Black Lightning maar al snel zullen de twee bondgenoten worden.

Cress Williams vertolkt de rol van Black Lightning

Bron: Getty Images/Araya Diaz

James Remar zal te zien zijn in de serie als Peter Gambi

Bron: Getty Images/Leon Bennett

Damon Gupton zal de rol van inspecteur Henderson vertolken in de serie

Bron: Getty Images/Christopher Polk/NBC

Zoals al eerder gezegd heeft DC meerdere succesvolle series uitgebracht. Wij hopen dat Black Lightning aan dit rijtje toegevoegd kan worden!

Wat vinden jullie van de trailer?

Bron: TVweb, Collider, Deadline, Youtube.

Lees ook: Deze DC comics willen wij dit jaar terugzien als televisieserie

GERELATEERDE ARTIKELEN

  • De nieuwe trailer van Justice League is er, en hij is episch!

  • Harley Quinn krijgt rol in all-female DC film

  • Deze DC comics willen wij dit jaar terugzien als televisieserie

  • Wauw: De eerste beelden van Wonder Woman!

  • De transformatie van Batman wordt getipt in DC villain serie Gotham

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen