• Home
  • Nieuws
  • Jennifer Lawrence schittert in nieuwe trailer van mother!

Jennifer Lawrence schittert in nieuwe trailer van mother!

Als we de nieuwe trailer van de psychologische thriller mother! in één woord moeten beschrijven is dat zeker griezelig! Er gebeuren rare, onverklaarbare en duistere dingen in het huis. Klinkt dit je al goed in de oren? Dan word je nog blijer van de geweldige sterrencast in mother!. We zullen naast Jennifer Lawrence ook gaan genieten van Javier Bardem, Michelle Pfeiffer en Ed Harris.

Bron: Protozoa Pictures

Het begin van de trailer lijkt wel een mooi sprookje. Jennifer Lawrence en Javier Bardem spelen een gelukkig koppel die hun nieuwe huis aan het renoveren zijn. Alles lijkt wel een droom, maar dromen veranderen soms in nachtmerries en dat is helaas het geval in mother!. Er duiken namelijk onuitgenodigde gasten op en vanaf dan beginnen het karakter van Jennifer Lawrence en het prachtige woonhuis in te storten.

Maar kunnen we het haar echt kwalijk nemen? Waarschijnlijk zouden we zelf ook instorten als je net maanden hebt gewerkt aan je droomhuis en er duikt dan een onuitgenodigd koppel op die alles verpest. Michelle Pfeiffer en Ed Harris spelen dit vreemde koppel met hun kinky capriolen. Sinds hun komst gebeuren er rare dingen in het huis. Lampen beginnen te bloeden, de muren kleuren zwart en ook Javier Bardem lijkt niet meer te vertrouwen.

Bekijk hieronder de trailer van mother!:

De psychologische thriller mother! Zal vanaf 15 september in de bioscoop te zien zijn. Dus bereid je maar alvast voor op een duister avontuur!

Ga jij naar de film mother! in de bioscoop?

Bron: Protozoa Pictures

Lees ook: De trailer van Goodbye Christopher Robin is er!

GERELATEERDE ARTIKELEN

  • Nog een Pretty Little Liars promo!

  • De trailer van The Little Mermaid is er – zonder Ariel

  • Ryan Gosling en Emma Stone in een musicalfilm!

  • De serie Confess van Colleen Hoover is onderweg

  • Trailer Riverdale seizoen 2B is uit

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen