• Home
  • Nieuws
  • Eerste fotos van Emma Swans laatste terugkeer in Once Upon A Time

Eerste fotos van Emma Swans laatste terugkeer in Once Upon A Time

Het huilen stond ons nader dan het lachen toen we hoorden dat heel veel acteurs niet zouden terugkeren voor het zevende seizoen van Once Upon A Time. Helaas was Jennifer Morrison één van die acteurs, maar zij zal toch nog één allerlaatste keer in de rol van Emma Swan kruipen. In de aflevering over Hook, genaamd ‘A Pirate’s Life’, zal Jennifer Morrison nog mee spelen, maar daarna is het toch echt afgelopen en zullen we het zonder haar moeten doen!

In de laatste aflevering van het zesde seizoen zagen we dat Hook en Emma hun ‘happy ending’ kregen. Die aflevering was helaas ook meteen de laatste aflevering voor Jennifer Morrison. Maar in ‘A Pirate’s Life’ zullen Emma, Hook en Henry toch nog een laatste keer met elkaar herenigd worden. Details over de aflevering worden jammer genoeg nogal stil gehouden. Maar Adam Horowits, de uitvoerend producent van OUAT, laat wel weten dat we te zien zullen krijgen wat er is gebeurd sinds de ‘happy ending’ van Hook en Emma. Daarnaast zal hun verhaal op een bevredigende manier voor de fans worden afgesloten.

Bron: ABC/EW

In ‘A Pirate’s Life’ zal gelukkig geen verhaal worden verteld met flashbacks uit de eerdere zes seizoenen. We gaan gewoon verder waar het zesde seizoen is geëindigd om te zien wat er met Emma en Hook is gebeurd en hoe dit in verhouding staat te de gebeurtenissen in Hyperion Heigts. Het zal in ieder geval heel erg emotioneel worden, aldus Edward Kitsis.

Bron: ABC/EW

Na het zien van deze foto’s kunnen we echt niet meer wachten totdat het nieuwe seizoen van Once Upon A Time begint. Helaas zullen we nog moeten wachten tot 6 oktober. Dan zal de eerste aflevering op ABC worden uitgezonden!

Wat vind jij ervan dat Emma, Hook en Henry nog een laatste keer met elkaar herenigd worden?

Bron: ABC, ew.com

Lees ook: Wat gebeurt er met Repelsteeltje en Belle in het nieuwe seizoen van Once Upon A Time?

GERELATEERDE ARTIKELEN

  • De karakters van Once Upon a Time in vergelijking met hun geanimeerde tegenhangers

  • Redenen waarom we Captain Hook uit Once Upon a Time aan de haak willen slaan

  • Slecht nieuws: Jennifer Morrison stopt als Emma in Once Upon a Time

  • Once Upon a Time Seizoen 6: wat staat ons te wachten?

  • Once Upon A Time stopt na seizoen 7

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen