• Home
  • Nieuws
  • Het kijken van Law & Order kan je leven redden!

Het kijken van Law & Order kan je leven redden!

Kijk jij graag naar crime series? Dan hebben we best wel heel erg leuk nieuws voor jou. Je gelooft het misschien niet, maar het kijken van bijvoorbeeld Law & Order kan je leven redden! Honderden bizarre verhalen zag je al voorbij komen in de serie en hierdoor weet je al het een en ander over hoe criminelen te werk gaan. Je vraagt je natuurlijk af hoe dit nou je leven kan redden? Wij zullen je vertellen hoe Julie Dragland (32) haar leven wist te redden met een truc die ze had gezien tijdens het kijken van Law & Order!

Een tijdje terug pakte Julie de trein om naar huis te gaan. Ze zat bijna helemaal alleen in de wagon, op een paar mensen na. Ineens liet iemand een briefje op haar schoot vallen. Ze las wat erin stond en schrok zich dood. Op het briefje stond namelijk dat er iemand achter haar stond met twee pistolen op haar gericht. Ze moest zo snel mogelijk haar portemonnee geven zonder zich om te draaien. Julie zag dit echter niet echt zitten en probeerde voorzichtig de aandacht van de mensen om haar heen te trekken. Helaas was dit tevergeefs, niemand zag dat Julie in de problemen zat!

Plotseling herinnerde Julie zich een truc die een vrouw in Law & Order had gebruikt toen zij bedreigd werd. Deze vrouw besloot om te doen alsof ze een beroerte kreeg. Ze liet zich op haar zij vallen terwijl ze wild om haar heen sloeg. Julie deed precies hetzelfde om zo de aandacht van de mensen om haar heen te trekken en dat lukte! De mensen kwamen haar helpen en zorgden er zo voor dat de overvallers er vandoor gingen!

Blijf dus nog maar even genieten van die heerlijke crime series! Wie weet kan het op een dag wel je leven redden!

Wat had jij gedaan als je in dezelfde situatie zat als Julie?

Bron: giphy.com, dailymail.co.uk

Lees ook: 9 super spannende crime series

GERELATEERDE ARTIKELEN

  • Als flamingo's op het schoolplein staan

  • Als je verliefd wordt (DVD)

  • Recensie: Boost

  • De toegift

  • Zwijgrecht

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen