• Home
  • Nieuws
  • Evil Betty Cooper keert terug naar Riverdale in seizoen 2!

Evil Betty Cooper keert terug naar Riverdale in seizoen 2!

Eindelijk kunnen we weer genieten van Riverdale en wij hebben leuk nieuws voor de fans! Lili Reinhart is namelijk weer te zien als de slechte Betty Cooper in Riverdale. Alleen dit keer zonder de zwarte pruik, maar met haar mooie blonde haren! Haar alter ego keert in de tweede aflevering terug om Jughead en zijn vader te helpen.

Let op: er komen spoilers aan! Om Jughead en zijn vader te helpen dreigt Betty ermee om het bewijs dat zij heeft van de misdaden van Cheryls vader bekend te maken. Het lijkt erop alsof Cheryl haar hier een beetje om bewonderd als zij lachend zegt: “You’re a stone cold bitch, Betty Cooper.”

Riverdale seizoen 2, Betty CooperBron: Bettina Strauss / The CW

Zo te zien is Betty Cooper zeker wel een badass en hier is Lili Reinhart het mee eens: “I feel like when it comes to defending Jughead or defending people she really cares about, she kind of turns into a little bit of a badass because she has to be sometimes.” Daarnaast denkt ze dat de fans het wel kunnen waarderen om een andere kant te zien van Betty!

Op de benefietavond voor Pop Tate’s zien we dat Cheryl zich bij Josie voegt als de derde Pussycat. Ze zingen samen een versie van Milkshake (Kellis). In het vorige seizoen zagen we al dat Veronica zich tijdelijk bij de groep aansloot, dus misschien is er wel een kans dat Betty ook een keer te zien is als Pussycat? Hierop reageert Lili Reinhart dat we Betty in dit seizoen zeker een keer horen zingen, maar dat ze zich niet zo snel te zien zal zijn als Pussycat. Dat is nou jammer!

Elke vrijdag verschijnt er een nieuwe aflevering van Riverdale seizoen 2 op Netflix!

Wat vind jij ervan dat Betty Cooper terugkeert naar Riverdale?

Bron: The CW, ew.com

Lees ook: Komt er een crossover tussen Riverdale en Supergirl?

GERELATEERDE ARTIKELEN

  • De leukste tv-series voor Young Adult liefhebbers

  • Release datum seizoen 2 van Riverdale op Netflix is bekend

  • Deze films en series verschijnen in mei op Netflix

  • Waar kennen we de Riverdale cast nog meer van?

  • Dit is de echte naam van Jughead Jones

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen