• Home
  • Nieuws
  • Supernatural acteurs onthullen geheimen over seizoen 13

Supernatural acteurs onthullen geheimen over seizoen 13

Wij kunnen maar geen genoeg krijgen van de twee super knappe broers, Dean en Sam. Gelukkig is het ook nog lang niet zover, want seizoen 13 van Supernatural is onderweg! Eerder hebben we jullie al laten weten dat er een spin-off van Supernatural aankomt en wat er zoal staat te gebeuren in seizoen 13. En jullie weten vast ook al dat er een cross-over aflevering komt tussen Supernatural en Scooby-Doo. Maar dat is nog niet alles, want de acteurs van Supernatural laten nu nog meer geheimen los over het komende seizoen!

SupernaturalBron: The CW

In seizoen 13 van Supernatural zal er een nieuw personage geïntroduceerd worden. Lucifers zoon, Jack, zal namelijk naar Winchesters verhuizen. Robert Singer (co-showrunner) wil dat de serie vernieuwend blijft en ziet daarbij veel potentie in Jack. Het is een grote twist, maar we weten er altijd voor te zorgen dat het realistisch blijft. Dit doen zij door nooit het centrale verhaal uit het oog te verliezen: Dean en Sam die moeten omgaan met hun menselijke ervaringen in een wereld vol met monsters! Dit is toch waar de show om draait en daar moet je gewoon van afblijven, aldus Robert Singer!

In het vorige seizoen zagen we nog dat Sam en Dean kinderen waren, in dit seizoen krijgen de fans te zien hoe ze het zullen doen als ouders. Jack zal namelijk met Sam en Dean mee de weg opgaan. Doordat de broers plotseling geconfronteerd worden met een kind dat zowel eng, als charmant is, zullen de fans een hele andere kant te zien krijgen van Sam en Dean. Wij vragen ons nu al af hoe de broers het ervan af zullen brengen als vaders!

SUpernaturalBron: The CW

In de seizoensfinale van seizoen 12 zagen we dat de broers Crowley, Castiel en Mary (zij zit samen met Lucifer in een alternatieve wereld) verloren. Jensen Ackles zegt dat het verlies constant aanwezig is in de serie. Eerste verloren de broers hun vader en bobby en nu verliezen zij Castiel en hun moeder. Hierdoor zitten ze eigenlijk in een constante cirkel van verlies en rouw. Vooral Dean heeft het moeilijk om hieruit tekomen, hij moet voelen dat er nog hoop is. En die hoop zal uiteindelijk terugkeren in de vorm van Castiel! Door Castiel terug te hebben zal er, volgens Misha Collin, weer een beetje licht zijn in de show. Seizoen 13 zal dus niet alleen maar vol zitten met verdriet en rouw, maar ook met hoop en licht! Het komende seizoen zal er dus zeker voor zorgen dat wij af en toe een traantje weg moeten pinken, maar ook dat we kunnen lachen! Een top combinatie dus.

Wat vind jij ervan dat Sam en Dean zich als ouders moeten gedragen in seizoen 13?

Bron: ew.com, The CW

Lees ook: Jensen Ackles droomde over het einde van Supernatural

GERELATEERDE ARTIKELEN

  • Krijgt jouw favoriete serie een nieuw seizoen?

  • Deze series mag je in oktober niet missen

  • Cristina Yang komt misschien terug in Grey's Anatomy

  • 10 acteurs die auditie deden voor een andere rol dan waarin ze zijn gecast

  • 12x de beste televisieserie vriendschappen

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen