Vier dit jaar Kerst in Zweinstein!

Harry Potter-fans opgelet! Dit jaar kan je de Kerst op een wel heel bijzondere manier vieren. Net als vorig jaar wordt er namelijk een heus kerstdiner georganiseerd in Zweinstein. Schuif de Harry Potter films dit jaar maar aan de kant en boek snel een ticket naar Engeland. Magischer dan dit wordt het namelijk niet!

Zweinstein

Met Kerst opent Warner Bros. wederom de deuren van hun studios in Londen om in the Great Hall een magisch kerstdiner te organiseren voor de fans van Harry Potter. Voor het eten krijg je een rondleiding over de filmset van Harry Potter waarbij je zelfs je favoriete scène uit de Harry Potter films mag naspelen! 

Hierna zal het kerstdiner beginnen! Allereerst zal je verwend worden met prosecco, kalkoen met cranberries, varkensvlees met pistachenoten, roast squash Wellington en ook het Boterbier zal niet ontbreken. In de Grote zaal zal het Yule Ball uit de Harry Potter-films exact worden nagemaakt. Voor even kun jij jezelf wanen in de wereld van Harry Potter!

Na het hoofdgerecht wacht er nog een overheerlijk dessert op je die je zal nuttigen op Platform 9 3/4: een traditionele kerstpudding, een chocoladebavarois met crème en een gingerbread en bosbessen trifle. De avond zal worden afgesloten met een dans in de Studio Lobby Voor een impressie van de sfeer bekijk je het filmpje hieronder:

Wil jij hier graag bij zijn? De kerstdiners in Zweinstein vinden plaats op 11, 12 en 13 december in Londen! Om een kaartje te bemachtigen moet je 270 euro betalen. De kaartjes zijn dus wel aan de prijzige kant, maar dat mag de pret natuurlijk niet drukken!

Ga jij Kerst vieren in Zweinstein?

Bron: wbstudiotour.co.uk

Lees ook: 100 dingen die je nog niet wist over Harry Potter

GERELATEERDE ARTIKELEN

  • De 10 leukste kerstfilms aller tijden!

  • Shoptip: 10x party proof jurken

  • Shoptip: 10x funny kerstballen

  • NIEUW: accessoires voor je dwarsliggers®!

  • Young adult top-5: december

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen