Trailer van The Crown seizoen 2

Het is zover! We hebben er lang op gewacht, en het is nu eindelijk hier: The Crown seizoen 2. Meer politieke intriges en problemen in het Engelse koninkrijk. Hoe gaat Queen Elizabeth dit oplossen? We schreven al eerder over de eerste foto's en de teaser van het tweede seizoen, maar de trailer is nu ook in volle glorie te zien! 

In seizoen 1 hebben we kennisgemaakt met het Britse koninklijke leven van Queen Elizabeth II en hoe zij voorbereid werd op het dragen van de kroon. Na plots overlijden van haar vader moest Elizabeth op jonge leeftijd de taken overnemen en dit veranderde haar leven totaal.

Seizoen 2 gaat over Queen Elizabeth in een nieuwe fase van haar leven. De Britse monarchie is gebroken door de grote veranderingen in de wereld. De samenleving gaat verder en de monarchie blijft hangen in het verleden. Queen Elizabeth staat voor moeilijke beslissingen, ook in haar privéleven. Haar relatie met prins Philip komt onder druk te staan, mede doordat hij niet blij is met zijn rol in het koningshuis. Ondanks de vele politieke intriges en problemen ontwikkelt Elizabeth zich als een zelfverzekerde leidster van het koninkrijk. En dat terwijl ze zwanger is van haar kinderen. (Baby alert!) 

Het tweede seizoen van The Crown zal vanaf 8 december op Netflix te zien zijn.

Bekijk hier de trailer:

 

Lukt het Queen Elizabeth om alles tot een goed einde te brengen? Wat denken jullie?

Bron: Netflix

GERELATEERDE ARTIKELEN

  • De première datum van PLL is bekend!

  • De karakters van Once Upon a Time in vergelijking met hun geanimeerde tegenhangers

  • Deze Nederlandse acteurs bemachtigden allemaal een rol in Game of Thrones

  • De leukste nieuwe TV-series uit Amerika!

  • Boeken top-5: De leukste series!

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen