Nieuwe Pixar-films

Er zijn weer nieuwe Pixar-films in aantocht! De titels die Pixar aangekondigd heeft zijn onder andere Coco, The Incredibles 2, Toy Story 4 en een nog onbekende film! Wij kunnen nu al bijna niet meer wachten op deze nieuwe Pixar-films! Gelukkig hoeft dat ook niet, Coco is namelijk al te zien in de bioscopen. Maar op de andere Pixar-films moeten we helaas nog wel even wachten, de releasedatums zijn namelijk pas in 2018 en 2019. 

Coco

Deze nieuwe Pixar-film vertelt het verhaal van het jongetje Miguel. Hij wil graag muzikant worden, maar zijn familie verbiedt muziek. Als hij zijn talent wil bewijzen, komt hij terecht in het kleurrijke Land van de Doden, waar hij de charmante oplichter Hector ontmoet. Samen beginnen zij aan een bijzondere reis om de ware geschiedenis van Miguels familie te achterhalen. 

Coco

The Incredibles 2

De volgende in het rijtje van nieuwe Pixar-films is The Incredibles 2 en die zal verschijnen op 15 juni 2018. Dit is maar liefst veertien jaar na het eerste deel van The Incredibles! In tegenstelling tot het eerste deel zal in The Incredibles 2 de moeder van het gezin, Elastigirl, meer in actie te zien zijn. Mr. Incredible zal thuis blijven samen met de kinderen. En om het helemaal af te maken: baby Jack-Jack bezit schijnbaar ook superkrachten.

The Incredibles 2

Toy Story 4

Een jaar later, op 21 juni 2019, zal de nieuwe Pixar-film Toy Story 4 uitkomen. Over het verhaal van deze film is nog niet heel veel bekend, behalve dan dat Woody en Buzz Lightyear samen op zoek gaan naar Bo Peep, het enige stuk speelgoed dat weggegeven is. Het verhaal zal zich niet meer bij Andy afspelen, maar bij de nieuwe eigenaresse van het speelgoed, de jonge Bonnie. Er wordt gezegd dat er ook een romantische verhaallijn in de film voorkomt, maar dit zal niet de hoofdlijn van het verhaal zijn.

Toy Story 4

Nieuwe fantasyfilms

Er komen ook nog drie nieuwe Pixar-films waarvan de titel nog niet bekend is. Over twee van deze Pixar-films is nog helemaal niets bekend, hiervoor moeten we echt nog wachten op een officiële aankondiging van Pixar. Wel is al bekend dat regisseur Dan Scanlon werkt aan een fantasyfilm die zich afspeelt in een wereld zonder mensen. In plaats daarvan wordt deze wereld bewoond door elven, trollen en hun soortgenoten. Er bestond ooit magie, maar deze is verdwenen. Nu heeft de bevolking zowel het mystieke als het alledaagse in hun leven laten overnemen door machines. Het verhaal gaat over twee broertjes wiens vader overleden is. Samen gaan ze op zoek naar een manier om nog één magische dag met hem te beleven. Zo te horen een echte tranentrekker, dus…

Dit alles klinkt ons echt als muziek in de oren. Wij zijn echt heel erg benieuwd geworden naar deze nieuwe Pixar-films en kunnen niet wachten op de releases! Tot die tijd kunnen we gelukkig nog genieten van Coco!

Kijk jij ook  zo uit naar de nieuwe Pixar-films?

Bron: Entertainment Weekly, Pixar

Lees ook: Trailer Incredibles 2 is de meest bekeken geanimeerde filmtrailer ooit

GERELATEERDE ARTIKELEN

  • De nieuwe Disney Pixar film Coco is hier

  • Disney lanceert eigen Netflix

  • Finding Dory breekt records!

  • Brave (DVD)

  • Nieuwe Pixar film: Finding Dory

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen