Meghan Markle stopt met Suits

Het is officieel. We zagen dit al een beetje aankomen, maar we wilden het graag ontkennen. Meghan Markle gaat trouwen met Prins Harry en stopt daarom met haar rol in de advocatenserie Suits. Dit nieuws is na hun verloving bekendgemaakt en we zijn er erg verdrietig van. Rachel Zane is over en uit en we gaan haar ontzettend missen! 

We weten heus wel dat Patrick Adams in het echte leven getrouwd is met PLL’s Spencer, maar we vinden Mike en Rachel nog steeds gewoon een superleuk stel in Suits. Denk even aan die scene in het printhok?! (HOT)

Maar actrice Meghan Markle gaat trouwen met de prins van Engeland: Prins Harry van Wales. Dit betekent dat ze helaas haar taken als actrice weg gaat leggen om zich volledig te storten op het prinsessenschap. USA Network heeft aangekondigd dat ze na seizoen 7 stopt met de populaire advocatenserie Suits.

Dit komt niet helemaal als een verrassing aangezien Markle in haar gezamenlijke interview met Prins Harry vertelde dat ze helemaal gaat stoppen met acteren. Ze geeft haar acteercarrière op voor de liefde.

Meghan Markle speelde de afgelopen 7 seizoenen de ambitieuze paralegal Rachel Zane, die het zo ver schopte dat ze uiteindelijk een volwaardige advocaat werd bij het advocatenkantoor van de show. Rachel en wonderkind Mike Ross begonnen met daten wat leidde tot een verloving.

USA Network and Universal Cable Productions zeiden het volgende over het vertrek van Meghan:

“We want to send our most heartfelt congratulations to Meghan Markle and Prince Harry on their engagement. Meghan has been a member of our family for seven years and it has been a joy to work with her. We want to thank her for her undeniable passion and dedication to Suits, and we wish her the very best.”

Het is heel erg jammer dat ons favoriete personage uit Suits nu uit de serie stapt, maar eerlijk is eerlijk, Prins Harry en Meghan Markle zijn een mooi stel samen. Kijk maar naar dit überschattige filmpje waar ze over hun verloving vertellen.

Gefeliciteerd Meghan en Harry!

 

Wat vinden jullie ervan dat Rachel Zane straks niet meer in Suits zit?

Bron: Entertainment Weekly, CBS News, Giphy

Lees ook: 10 redenen waarom Gabriel Macht een lekker ding is

GERELATEERDE ARTIKELEN

  • Vijftig tinten vrij

  • 10 x series om samen met je vriend te kijken

  • You Again

  • Mannen uit series met wie je wilt trouwen

  • Winnen: complete Zwaar!-trilogie én een preview voor alle deelnemers!

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen