• Home
  • Nieuws
  • We weten meer over De glazen troon serie en de Hof van doorns en rozen film van Sarah J. Maas

We weten meer over De glazen troon serie en de Hof van doorns en rozen film van Sarah J. Maas

Eerder vertelden we jullie al dat er een serie van De glazen troon van Sarah J. Maas wordt gemaakt. Dat was natuurlijk al fantastisch nieuws, maar daarbovenop kwam ook nog dat Hof van doorns en rozen verfilmd wordt! Dubbel zo veel geluk. Nu zijn er wat meer details bekend over deze ontwikkelingen en die moeten we natuurlijk met jullie delen.

De glazen troon gaat in ontwikkeling bij het Amerikaanse tv-netwerk Hulu. De serie wordt genoemd naar het vierde boek in de Throne of Glass serie: Queen of Shadows, en zal iets aangepast worden. De aanpassing van de serie zal geschreven worden door Kira Snyder, die we natuurlijk allemaal kennen van The 100 en The Handmaid’s Tale, en Anna Foerster, bekend van Underworld: Blood Wars, zal de pilotaflevering regisseren. Daarnaast zullen Mark Gordon en Nick Pepper samen met Snyder en Foerster uitvoerend producent worden, waardoor de Mark Gordon Company dan ook de studio voor de opnames wordt. Dit is de studio van o.a. Criminal Minds en Grey's Anatomy, dus dat is zeker veelbelovend!

De fantasy- en avontuurserie Queen of Shadows zal gaan over Celaena Sardothien, een gecompliceerde vrouwelijke huurmoordenaar met een mysterieus verleden die alleen vrijheid wil. Nu er een tirannieke koning aan de macht is, zal Celaena een terughoudende held worden die strijd tegen de massa’s krachten die haar wereld dreigen te vernietigen. Onderweg maakt ze vrienden, vijanden en geliefden en wordt ze door iedereen enorm overschat.

Natuurlijk vergeten we de verfilming van A Court of Thorns and Roses niet. Helaas is hier nog steeds vrij weinig over bekend. Het enige wat we weten is dat Tempo Productions ACOTAR mocht gaan verfilmen, en dat het hetzelfde verhaal zal zijn als in het boek. Verder zijn ze nog steeds in productie. Nog even wachten dus!

Kijken jullie al uit naar de verfilmingen van Sarah J. Maas’ boeken?

Bron: Deadline, Sarah J. Maas

Lees ook: Boekenreeks De Glazen Troon van Sarah J. Maas wordt een tvserie!

En: Film- en serienieuws over Glazen troon én Hof van doorns en rozen van Sarah J. Maas

 

GERELATEERDE ARTIKELEN

  • 12 x grappen voor de echte Harry Potter fans

  • Deze Nederlandse acteurs bemachtigden allemaal een rol in Game of Thrones

  • De karakters van Once Upon a Time in vergelijking met hun geanimeerde tegenhangers

  • Pikante films op Netflix

  • Dit kunnen we verwachten van 365 dni 2

Zoek in artikelen