• Home
  • Nieuws
  • Er komt een nieuwe duistere Sabrina the Teenage Witch!

Er komt een nieuwe duistere Sabrina the Teenage Witch!

Er werd een tijdje over gesproken dat Sabrina the Teenage Witch in Riverdale zou verschijnen als Sabrina Spellman. Dit personage komt namelijk oorspronkelijk uit de Archie Comics. Het zal echter wat anders zijn dan eerder bekend werd gemaakt, want Sabrina krijgt haar eigen serie los van Riverdale! De serie zal bestaan uit twee seizoenen en wordt een Netflix Original. Lees hier meer over de Sabrina serie!

Eerst werd erover gesproken dat de serie over Sabrina samen zou gaan met Riverdale en te zien zou zijn op de televisiezender The CW. Netflix heeft de makers van Sabrina echter een aanbod gedaan van twee seizoenen, vandaar dat er gekozen is om het een Netflix Original te maken. De serie, waarvan de naam nog niet bekend is, zal nu dus ook niet meer samen gaan met Riverdale, wat eerder wel verwacht werd. Of er wel een of meerdere crossovers zullen plaatsvinden is ook niet bekend. In ieder geval is dat nu nog niet ter discussie gesteld.

De nieuwe serie over Sabrina the Teenage Witch zal heel anders zijn dan de serie die we kennen. Het is namelijk gebaseerd op het stripverhaal Chilling Adventures of Sabrina, wat een horrorverhaal is. De serie zal dan ook een duistere serie zijn met horror, het bovennatuurlijke en natuurlijk hekserij. We zien hoe Sabrina omgaat met haar dubbelzijdige identiteit, namelijk half heks, half mens, terwijl ze een normaal leven probeert te leiden. Daarnaast moet ze leren omgaan met de vijanden die haar bedreigen, haar familie en de mensenwereld.

Sabrina zal gespeeld worden door Kiernan Shipka, die vooral bekend is voor haar rol als Sally Draper in Mad Men.

Kiernan Shipka

Ben jij benieuwd naar de remake van Sabrina the Teenage Witch?

Bron: Archie Comics, AMC

Lees ook: Waar kennen we de Riverdale cast nog meer van?

GERELATEERDE ARTIKELEN

  • Release datum seizoen 2 van Riverdale op Netflix is bekend

  • De leukste tv-series voor Young Adult liefhebbers

  • Waar kennen we de Riverdale cast nog meer van?

  • Dit is de echte naam van Jughead Jones

  • Netflix heeft het tweede seizoen van Riverdale besteld

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen