Het vervolg van Enchanted komt eraan!

Het lijkt misschien nog niet zó lang geleden, maar het is al 10 jaar geleden dat de Disneyfilm Enchanted uitkwam. Nu is er ook al een tijdje bekend dat hier een vervolg op gemaakt zou worden, maar lange tijd is hier niets over bekendgemaakt. Goed nieuws: het script is nagenoeg af en wordt binnenkort bekeken, en dan is het alleen nog een kwestie van werken aan de muziek!

Enchanted

De film zal Disenchanted gaan heten en komt waarschijnlijk in 2018 uit. Een precieze releasedatum is echter nog niet bekend. Wat wel bekend is, is dat Amy Adams weer te zien zal zijn als Giselle! Er wordt ook over gesproken dat Patrick Dempsey en James Marsden terug zullen komen als Robert en Prince Edward, maar dit is nog niet bevestigd. 

In Enchanted zagen we hoe Giselle haar happy ending vond met Robert. Disenchanted zal gaan over Giselle tien jaar later, waar zij zich afvraagt of dit nou wel echt haar happy ending is. Hierdoor worden de levens van de mensen in de echte wereld én in Andalasia nogal overhoop gegooid.

Wanneer zal de film uitkomen? Zullen we Patrick Dempsey en James Marsden weer kunnen bewonderen? Voor het antwoord op deze vragen zullen we dus nog even geduld moeten hebben, maar wij kunnen in ieder geval niet wachten op het vervolg van Enchanted!

Enchanted

Kijk je ook zo uit naar het vervolg van Enchanted?

Bron: GIPHY, IMDB

Lees ook: Dit is hoe Disney karakters eruit zouden zien als ze in 2017 zouden leven

GERELATEERDE ARTIKELEN

  • Frozen regisseur bevestigt: Tarzan ís het broertje van Elsa en Anna 

  • Er komen nog minstens 21 live-action Disney films

  • Leeftijden van Disney personages die je niet zou verwachten

  • Dit is hoe Disney-prinsen er in het echt uitzien!

  • Disney-prinsessen en hun prinsen doen scènes uit The Notebook na

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen