• Home
  • Nieuws
  • Roswell Reboot: een oude serie wordt weer tot leven gebracht door CW

Roswell Reboot: een oude serie wordt weer tot leven gebracht door CW

Het Amerikaanse televisienetwerk CW brengt in 2018 veel series terug, zijn wij even blij! Hieronder valt ook de serie Roswell Reboot, een serie die gebasseerd is op de serie Roswell die tussen 1999 en 2002 werd uitgezonden. Helaas kwam deze serie al na drie siezoenen tot een einde. Centraal in deze serie stond een aantal tieners die te maken kregen met buitenaardse wezens. Dit klinkt nu al spannend en wij zijn dan ook erg benieuwd naar de reboot!

Bron:  United Paramount Network

Meerdere vakbladen, zoals Vanity, meldden dat de serie ontwikkeld wordt door Carina Adly MacKenzie, die een nieuwe blik op deze serie moet bieden. Het is dus niet hetzelfde als de orginele serie. Deze keer worden er modernere dingen in het thema gebracht. Denk hierbij aan immigratie.

In Roswell Reboot staat Liz Ortecho, de dochter van twee illegale immigranten centraal. Zij keert terug naar haar thuisstad Roswell, en komt er al snel achter dat het dorpje het centrum vormt van een regeringssamenzwering waarin buitenaardse wezens centraal staan. Eén van de mensen die daarin centraal staat is een voormalig geliefde van haar, die tegenwoordig politieagent is. Hij is een buitenaards wezen, dat zijn bovenmenselijke mogelijkheden verborgen gehouden heeft. Ze beschermt zijn geheim en bouwt weer een band met hem op, en begint zijn oorsprong te onderzoeken.

Bron: ABC (Grey's anatomy)

The CW heeft ondertussen ook een hoofdrolspeler gevonden. Actrice Jeanine Mason mag een van de hoofdrollen spelen in de serie. Haar kun je kennen van Grey's Anatomy. Roswell Reboot heeft jammer genoeg nog geen premièredatum en het is ook niet bekend hoeveel afleveringen er komen. Wij zijn in iedergeval erg benieuwd!

 

Ga jij deze serie volgen?

Bron: Serietotaal.nl en Giphy.com

Lees ook: Greys Anatomy maakt ingang naar de spin-off Station 19

GERELATEERDE ARTIKELEN

  • Deze knappe mannen uit PLL, The Originals en The Vampire Diaries gaan spelen in de Roswell Reboot

  • 12 x series van vroeger die we missen

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen