• Home
  • Nieuws
  • De trailer van de Supernatural crossover Scooby-Doo aflevering is uit

De trailer van de Supernatural crossover Scooby-Doo aflevering is uit

Een tijdje geleden werd het nieuws over deze crossover aflevering bekend gemaakt. De combinatie van Supernatural en Scooby-Doo klonk, ondanks de ontbrekende details, meteen als muziek in de oren voor velen! Nu is dan eindelijk de trailer er! Spring als Supernaturalfan mee in de wereld van Scooby-Doo. Wij hebben hieronder voor jou alle details!

Bron: CW

In de trailer zien we dat de Winchester broers in de wereld van Scooby-Doo gezogen worden via een tv. Om specifieker te zijn, ze worden gezogen in de aflevering, 'A Night of Fright is No Delight, uit 1970. In deze aflevering krijgt Dean de kans om zijn versiertrucs op Daphne uit te voeren. In de trailer zien we dat alle karakters van Scooby-Doo te zien zullen zijn. Heel erg leuk!

Robert Singer, director, vertelt in een interview: “Once they get over their amazement at being in the cartoon, two things happen. They say, ’We’ve been in a situation like this before with the Trickster and I think we’re supposed to play this out.’ And then they realize they’re in a Scooby-Doo cartoon, which makes Dean incredibly excited because Scooby-Doo was his favorite cartoon growing up.” De director kan dus al verklappen dat er twee dingen gebeuren als ze erachter komen dat ze in een cartoon zitten. Ze spelen het mee én komen erachter dat ze in de cartoon Scooby-Doo zitten. Dit maakt Dean razend enthousiast aangezien hij vroeger een grote Scooby-Doo fan was. 

Bekijk hieronder de trailer:

De aflevering zal in seizoen 13 te zien zijn. Wij kunnen niet wachten! 

Wat vindt jij van deze crossover?

Bron: Entertainment Weekly

Lees ook: Er komt een crossover tussen Supernatural en Scooby-Doo

GERELATEERDE ARTIKELEN

  • Krijgt jouw favoriete serie een nieuw seizoen?

  • 10 acteurs die auditie deden voor een andere rol dan waarin ze zijn gecast

  • Deze series mag je in oktober niet missen

  • 12x de beste televisieserie vriendschappen

  • De 10 leukste kerstafleveringen uit televisieseries

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen