• Home
  • Nieuws
  • Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald trailer is uit!

Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald trailer is uit!

Groot nieuws de eerste trailer van Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald is er! Harry Potter en Fantastic Beasts fans kunnen hun hart ophalen bij deze trailer. Want we zien namelijk volle beelden van de film, een jonge Perkamentus en natuurlijk de vertrouwde personages uit het eerste deel van Fantastic Beasts.

Kijk snel hieronder voor de trailer en het eerste poster van de nieuwe Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald.

Op de film zelf moeten wij helaas nog wel even een paar maandjes wachten. De release datum staat op 15 november!

Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald is de tweede film in een franchise van vijf nieuwe avonturen van J.K. Rowling’s Wizarding World™. 

Aan het einde van de eerste film, werd de krachtige Duistere Magiër Gellert Grindelwald (Johnny Depp) met de hulp van Newt Scamander (Eddie Redmayne) gevangen genomen door MACUSA (Magisch Congres van de Verenigde Staten van Amerika). Maar, hij maakt zijn dreigementen waar en Grindelwald ontsnapt uit zijn gevangenschap. Hij heeft zijn zinnen gezet op het verzamelen van zoveel mogelijk volgelingen die niets afweten van zijn ware bedoelingen: tovenaars van zuiver bloed grootbrengen om te kunnen heersen over alle niet-magische wezens.

In een poging om Grindelwald’s plannen te dwarsbomen roept Albus Perkamentus (Jude Law) zijn voormalige student Newt Scamander op, die ermee instemt om te helpen maar zich niet bewust is van de gevaren die voor hem liggen. Lijnen worden getrokken en liefde en loyaliteit worden op de proef gesteld, zelfs tussen de meest trouwe vrienden en families. De verdeeldheid in de magische wereld wordt steeds groter.

Bron: Warner Bros Pictures

GERELATEERDE ARTIKELEN

  • Fantastic Beasts fans zijn het niet eens met de casting van Johnny Depp

  • Dit móét jij weten over het einde van Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald

  • Het script van Fantastic Beasts 2 is afgerond: dit is wat we weten

  • Ophef om professor McGonagall in 'Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald'

  • Het is verboden om Harry Potter-feestjes te geven

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen