The Originals seizoen 5 trailer is uit

The Originals seizoen 5 trailer is eindelijk hier. En deze belooft veel goeds! Het is helaas het allerlaatste seizoen, maar die ziet eruit als een knaller. We zien dat alle originele vampiers samen vechten om elkaar te beschermen. Ook zien we nieuwe liefdes, een volwassen Hope en veel bloed. Wij kunnen niet wachten om The Originals seizoen 5​ te bingewatchen! Hieronder alle details én de trailer. 

Bron: The CW

In de The Originals seizoen 5 trailer zien we dat de Mikaelson's familie een ritueel uitvoert. We horen Hope tegen Elijah, Rebekah, Marcel, Kol en Freya zeggen: ''We moeten elkaar redden en beschermen''. Waarop Klaus antwoordde: ''Voor altijd''. 

Ondanks dat zij hun familie kracht als iets goeds zien, is niet iedereen het daarmee eens. Zo horen we iemand zeggen: ''Als de familie samenkomt, dan zullen wij duisternis leren kennen zoals we die nog nooit gekend hebben.'' Zal dit dan betekenen dat er een groot gevecht zal ontstaan? De Mikaelson's zullen dit seizoen niet bepaald saai afsluiten denken wij zo. 

 

The final season of #TheOriginals premieres April 20 on The CW.

Een bericht gedeeld door The Originals (@theoriginals) op

Bron: Instagram

Ook zien we Hope voorbij komen in de The Originals seizoen 5 trailer. De dochter van Klaus en Hayley bevindt zich nu dus in al het gevaar, waarvan ze haar juist weg wilde houden. Zal Hope in gevaar komen door deze familie reunie? Wij hopen het niet, want dat zal lastig worden voor Alaric en Carloline. Ze hebben het zo lang goed kunnen laten gaan in Hope haar middelbareschool tijd. 

In een korte clip zien we ook dat Hayley een nieuwe liefde heeft. Of fans, en Elijah, hier blij mee zijn, dat moeten we nog maar aankijken. Hayley zelf lijkt in ieder geval gelukkig en zorgeloos. 

Bron: The CW

Verder zien we in de trailer dat Elijah mogelijk in gevaar is. Heeft dit iets te maken met Hayley's nieuwe liefde? Kan hij een normaal leven leiden zonder haar? We zien dat Elijah's gezicht volzit met bloed terwijl hij naar de lucht schreeuwt. Wij zijn erg benieuwd wat hier de reden voor zal zijn. 

Verder zien we magische krachten, ontploffingen en genoeg om nieuwsgierig van te worden. The Originals seizoen 5 start in Nederland op 25 april. Wij kunnen niet wachten. 

Bekijk hieronder de trailer:

Ga jij The Orginals seizoen 5 kijken?

Bron: The CW, Netflix, EntertainmentWeekly 

Lees ook: Deze scènes van Klaus en Caroline moet je kijken vóór The Originals seizoen 5

 

Nieuwste artikelen

  • Over mijn lijk - Jeffrey Archer

  • De beterweter – Marc-Uwe Kling

  • Op zoek naar Beer - Hannah Gold

  • Het onwaarschijnlijke verhaal van Baskerville Hall - Ali Standish

  • Stink tegen Danny - Jenny Mclachlan

Gerelateerde artikelen

  • Top 12 beste young adult fantasy series

  • 15 The Vampire Diaries feiten die je waarschijnlijk nog niet wist

  • V-Wars: de nieuwe Netflix-vampierenserie met Ian Somerhalder

  • Winnen: The Vampire Diaries goodiepakket van Storytel

  • 12 The Vampire Diaries behind the scenes geheimen die je nog niet wist

Zoek in artikelen