Hotel Transylvania 3 trailer

Graaf Dracula en zijn familie zijn terug van weggeweest! Jouw favoriete monsters zullen in juli verschijnen in de bioscoopzalen met hun nieuwste film Hotel Transylvania 3. De eerste films van deze monsterserie waren al om van te genieten en ook de trailer van de derde film ziet er niet teleurstellend uit.

In de eerste film zagen we hoe Dracula een hotel creëerde vol monsters, om zijn dochter Mavis te beschermen tegen de mensen. Toch kwam in deze film een mens, genaamd Johny, in hun wereld terecht en in de tweede film zagen wij dat Mavis en Johny zelfs een kindje hebben kregen. Dracula wilde niet dat ze verhuisden naar de mensenwereld en probeerde ervoor te zorgen dat het kind zijn vampiervaardigheden ontwikkelde. In de Hotel Transylvania 3 trailer zien we echter niet veel van het monsterhotel. Ze gaan namelijk op cruise.

Hotel Transylvania 3 trailerBron: Sony Pictures 

In de Hotel Transylvania 3 trailer zien we dat Dracula dolgraag op date wilt. Hij zit continue op Zingr (klinkt erg als Tinder) en hoopt daar zijn ware liefde te vinden. Mavis vindt dat haar vader erg veel overwerkt en veel stress heeft. Daarom neemt ze hem en een aantal andere monsters mee op een cruiseschip, een schip speciaal voor monsters. Dracula ziet hier erg tegen op en heeft er totaal geen zin in. Eenmaal aangekomen gaat hij toch het plezier ervan inzien. Op het schip ontmoet hij de kapitein. Hij raakt spontaan verliefd op haar. Helaas zien we in de Hotel Transylvania 3 trailer al snel dat deze liefde niet wederzijds is. Kapitein Ericka wilt namelijk alle monsters verslaan en het cruiseschip is dan ook een monsterval. In de hilarische Hotel Transylvania trailer zien we hoe de monsters hiermee omgaan.

De film is vanaf 25 juli in de Nederlandse bioscopen te zien!

Bekijk hieronder de Hotel Transylvania 3 trailer:

Wat vond jij van de Hotel Transylvania 3 trailer?

Bron: Sony Pictures 

Lees ook: Halloween Netflix films die niet te eng zijn

Nieuwste artikelen

  • 5 x Sinterklaas films voor volwassenen

  • Film & Serie top 6: december 2023

  • Young adult top 6: december 2023

  • Fictie top 6: december 2023

  • Koffers vol liefde - Marli Elisa

Gerelateerde artikelen

  • De trailer van The Little Mermaid is er – zonder Ariel

  • Nog een Pretty Little Liars promo!

  • Grey's Anatomy en Station 19 crossover trailer onthult een bruiloft en de terugkeer van een oude bekende

  • De serie Confess van Colleen Hoover is onderweg

  • Raya and the Last Dragon trailer onthult door Disney

Zoek in artikelen