Ocean's 8 trailer

Wie kent de Ocean films met de knappe Brad Pitt, George Clooney en Matt Damon nou niet? En ze zijn natuurlijk ook geweldig, maar er is nu iets beters! Namelijk Ocean’s 8, een reboot met alleen maar powervrouwen. Eerder lieten we jullie al een de poster en Ocean's 8 trailer van de film zien, maar nu is er een dus een nieuwere en uitgebreidere Ocean’s 8 trailer gereleased door Warner Bros. En wij worden erg blij van wat wij te zien krijgen!

Ocean's 8 trailerBron: Warner Bros.

Eerder lieten wij jullie al weten dat er een behoorlijk aantal vrouwelijke sterren in Ocean’s 8 te zien is! In de Ocean’s 8 trailer kunnen wij hen nu in actie bewonderen. We zien dat Sandra Bullock het MET-Gala wil overvallen om allemaal diamanten te stelen. Waarom? Omdat ze er gewoon goed in is. Maar dit gaat ze natuurlijk niet in haar eentje doen! In de Ocean's 8 trailer gaat ze samen met allemaal andere vrouwen haar plan uitvoeren. We zien Rihanna als technisch specialist aan de slag gaan, Anna Hathaway krijgt een adembenemende diamanten ketting om haar hals en de rest verschijnt in prachtige jurken op het MET-Gala. Als de klus lukt krijgt iedereen 16,5 miljoen dollar op zijn bankrekening gestort. Wie wil dat nou niet?!

Bekijk hieronder de Ocean’s 8 trailer:

Vanaf 21 juni is Ocean’s 8 in de bioscoop te zien, dus we moeten nog heel even wachten voordat we deze geweldige vrouwen in actie kunnen zien. Voor nu genieten we gewoon lekker van de Ocean’s 8 trailer.

Wat vind jij van de Ocean’s 8 trailer?

Bron: Warner Bros.

Lees ook: The Darkest Minds trailer

GERELATEERDE ARTIKELEN

  • De officiële poster en trailer van Ocean's 8 zijn er

  • Nog een all-female reboot: Ocean's Eleven is aan de beurt!

  • Film top 6: Juli 2018

  • Film top 6: november 2018

  • Recensie: Ocean's 8

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen