Jane the Virgin stopt na seizoen 5

Het is een zwarte dag voor de fans van de serie Jane The Virgin. The CW heeft namelijk bekendgemaakt dat Jane the Virgin stopt na seizoen 5. Dit komt voor vele fans als een shock, omdat seizoen 4 toch best wel met een grote cliffhanger is geëindigd. Maar waarom stopt Jane the Virgin na seizoen 5?

Jane the Virgin stoptBron: The CW

In Jane The Virgin volgen we het verhaal van Jane, zij wilt maagd blijven tot haar trouwdag. Inmiddels is ze 23, verloofd met Michael en hij is akkoord met haar plannen. Ze hebben een prachtig leven, maar dan wordt er een medisch foutje gemaakt. Ondanks het feit dat ze geen seks heeft gehad, is ze toch zwanger. De vader blijkt haar vorige liefde en huidige baas, Rafael te zijn.

Ondanks dat Jane the Virgin best wel populair is, is de serie nooit een erg grote kijkcijferhit geweest voor The CW. Toch besloot de omroep om elk jaar een nieuw seizoen van Jane the Virgin te maken, maar nu houdt dat dus helaas op. Ze zien er niet genoeg potentie in om nog een seizoen van deze serie te maken. Helaas is dit de reden dat Jane the Virgin stopt na seizoen 5.

Wij vinden het natuurlijk jammer dat Jane the Virgin stopt na seizoen 5, daarom hebben wij een leuk filmpje voor jullie opgezocht. Kijk met ons mee naar de leukste momenten en bloopers van Jane The Virgin:

Op dit moment zijn er drie van de vier seizoenen van Jane the Virgin op Netflix te zien. Jane the Virgin seizoen 5 zal in 2019 in Amerika te volgen zijn. Wanneer het vierde en vijfde seizoen op Netflix te zien zal zijn is nog niet bekend.

Vind jij het jammer dat Jane the Virgin stopt na seizoen 5?

Bron: netflix-nederland.com, variety.com, screenrant.com, The CW

Lees ook: Dit zijn de gecancelde tv-series 2018

GERELATEERDE ARTIKELEN

  • 10 Netflix tips die je moet weten

  • De leukste vrouwen series op Netflix

  • Pikante films op Netflix

  • Dit kunnen we verwachten van 365 dni 2

  • Once Upon A Time seizoen 7 komt niet op Netflix

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen